Antena Meniu Search
x

Botezat în numele fotbalului: Zinedine Sidane a semnat primul contract profesionist. Dorinţa părinţilor, distrusă de un funcţionar care a greşit o literă: "De ce cu S, nu Z?"

Fotbalistul Zinedine Sidane a semnat primul său contract profesionist cu o echipă din Mexic. Este vorba despre un fotbalist de 17 ani, considerat o speranță a fotbalului mexican. Numele său a fost ales de părinți, în cinstea celebrului fotbalist francez Zinedine Zidane, potrivit Le Figaro.

de Redactia Observator

la 14.01.2024, 15:32

Zinedine Sidane

Mexicanul José Gildardo l-a numit pe unul dintre fiii săi Zinedine Sidane în cinstea legendei fotbalului francez. El a dezvăluit că numele a fost scris greșit la starea civilă unde ofițerul a notat s în loc de z.

Zinedine Sidane, "cu S, nu Z?"

„De ce cu un S și nu cu un Z? Pentru că la înregistrarea în starea civilă din Mexic, persoana nu a scris-o corect...”, a povestit tatăl în publicația So Foot. Tatăl este un mare fal al lui Zidane și a dezvăluit că a fost marcat de finala Cupei Mondiale 2006 cu Italia.

Fiul său, Zinedine Sidane Hernandez Quezada, în vârstă de 17 ani, a semnat primul său contract profesionist cu Chivas de Guadalajara, o echipă din ligile inferioare din Mexic. Este o extremă stângă foarte talentată, susține tatăl, potrivit Mediafax.

Zinedine Sidane mai are doi frați care au și eu numele unor fotbaliști cunoscuți din Brazilia și Mexic. Alegerile numelor au fost făcute împreună cu soția și mama copiilor, a precizat José Gildardo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Botezat în numele fotbalului: Zinedine Sidane a semnat primul contract profesionist. Dorinţa părinţilor, distrusă de un funcţionar care a greşit o literă: "De ce cu S, nu Z?"