Antena Meniu Search
x

"Echipa Franţei nu aparţine nimănui". Hugo Lloris şi-a anunţat retragerea din echipa naţională a Hexagonului

„Trebuie să ştii să predai ştafeta”. Aşa şi-a anunţat retragerea internaţională Hugo Lloris, deţinătorul recordului de selecţii pentru echipa Franţei (145), transmite news.ro.

de Redactia Observator

la 09.01.2023, 21:53

portarul Hugo Lloris la finala Cupei Mondiale Franța - Argentina, 2022
"Echipa Franţei nu aparţine nimănui". Hugo Lloris şi-a anunţat retragerea din echipa naţională a Hexagonului - Profimedia Images

Într-un interviu pentru ziarul L'Équipe, acesta a spus că „vine un moment când trebuie să ştii să predai ştafeta". "Am spus şi am repetat mereu că echipa Franţei nu aparţine nimănui şi trebuie să ne asigurăm cu toţii că aşa este, eu în primul rând", a spus el.

„Cred că echipa este pregătită să continue, există şi un portar care este pregătit (n.r. Mike Maignan)”, a spus căpitanul Les Blues.

Hugo Lloris participat la patru turnee finale ale Cupei Mondiale şi a câştigat unul, în 2018

Format la OGC Nice, actualul portar al formaţiei Tottenham va rămâne în legenda echipei Franţei.

Lloris, care deţine recordul la numărul de meciuri cu banderola de căpitan, lasă echipa Franţei cu sentimentul datoriei împlinite: „Nu este uşor să anunţ asta, dar după paisprezece ani în care am apărat acest tricou, pe care l-am purtat cu imensă plăcere, cu mândrie, datorie şi simţ al responsabilităţii, cred că am ajuns la final".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » "Echipa Franţei nu aparţine nimănui". Hugo Lloris şi-a anunţat retragerea din echipa naţională a Hexagonului