Antena Meniu Search
x

Video Câștiguri dezamăgitoare pentru București, oraș-gazdă la EURO 2020. Ce venituri a obținut Capitala României

Capitala trage astăzi linie în privinţa câştigurilor pe care organizarea meciurilor EURO 2020 le-a adus oraşului. Iar rezultatul este dezamăgitor. Bucureşti, oraşul gazdă pentru patru meciuri ale Campionatului European, a obţinut mai puţin de jumătate din sumele pe care le apreciau specialiştii iniţial.

de Redactia Observator

la 28.06.2021, 16:51

Vezi și

Mâine se joacă ultimul meci EURO pe Arena Națională, de dată aceasta cu tribuna pe jumătate plină. Chiar și așa nu au venit prea mulți suporteri la cele 4 mecuri disputate în Bucureşti, iar asta se traduce prin pierderi.

Dacă până acum, erau apreciate câștiguri de 3,6 milioane de euro dintr-un potențial de 14,2 milioane de euro, acum, câștigurile Capitalei sunt apreciate sub 3,5 milioane de euro. Se întâmplă pentru că au venit puțini suporteri iar la unele partide Arena nu a fost ocupată nici pe un sfert.

În plus, cei care au venit au ales să se cazeze câte 10 în garsoniere pentru care au plătit 70-80 euro pe noapte. Cei mai mulți nu au vrut să rămână mai multe zile în Capitală și toată cheltuiala lor s-a rezumat la petrecerile din Centrul Vechi. Iar pe transport nici nu se pune problema de cheltuială. Primăria le-a asigurat gratuitate la STB, la fel și Metrorex.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Câștiguri dezamăgitoare pentru București, oraș-gazdă la EURO 2020. Ce venituri a obținut Capitala României