Antena Meniu Search
x

Cât costă un bilet la finalele Champions League şi Europa League. Cererile se pot depune până pe 28 aprilie

UEFA scoate la vânzare biletele pentru finalele cupelor europene la fotbal din acest sezon: Champions League, Europa League şi Europa Conference League. Preţurile variază între 25 şi 690 de euro şi se pot rezerva începând de vineri, distribuţia lor urmând să aibă loc prin tragere la sorţi după încheierea procesului de aplicare, transmite EFE, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 21.04.2023, 16:08

Cât costă un bilet la finalele Champions League şi Europa League. Cererile se pot depune până pe 28 aprilie
Cât costă un bilet la finalele Champions League şi Europa League. Cererile se pot depune până pe 28 aprilie - Shutterstock/Arhivă

Perioada în care se pot depune cereri pentru bilete la cele trei finale este cuprinsă între 21 şi 28 aprilie.

La finala Ligii Campionilor, prevăzută pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul (10 iunie), biletele vor costa între 70 şi 690 euro, cu patru categorii diferite. Pentru cele 72.000 de locuri, UEFA scoate la vânzare 47.200 de bilete, din care va oferi câte 20.000 cluburilor finaliste, iar restul pentru publicul larg.

Pentru finala Europa League, programată pe Puskas Arena din Budapesta (31 mai), cu o capacitate de 63.000 de locuri, preţul biletelor este cuprins între 40 şi 150 euro. UEFA pune în vânzare 46.800 bilete, dintre care câte 15.000 vor ajunge la cluburile finaliste, restul fiind pentru publicul larg.

Cele mai mici preţuri, la finala Europa Conference League

Cele mai mici preţuri sunt la finala Europa Conference League, care variază între 25 şi 125 euro. Finala are loc la Praga, pe Eden Arena, în data de 7 iunie. UEFA va scoate la vânzare 13.000 de bilete, dintre care câte 5.000 vor ajunge la cele două finaliste, iar restul de 3.000 la publicul larg.

Fiecare solicitant poate cumpăra până la patru bilete la categoria de preţ alocată, iar biletele vor fi livrate prin intermediul aplicaţiei oficiale de bilete UEFA pentru telefoanele mobile cu câteva zile înainte de meci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Cât costă un bilet la finalele Champions League şi Europa League. Cererile se pot depune până pe 28 aprilie