Antena Meniu Search
x

Bayern - Manchester City 1-1 în sferturile Champions League. Echipa lui Guardiola o va întâlni pe Real Madrid în semifinale

Bayern Munchen – Manchester City 1-1. Echipa germană Bayern Munchen a încheiat la egalitate miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa engleză Manchester City, în returul sferturilor de finală din Liga Campionilor. Manchester City s-a calificat pentru semifinalele competiţiei.

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 00:48

Pe Fussball Arena, Manchester City a primit un penalti în minutul 35, după un fault comis în careu de Upamecano. A executat Erling Haaland, care a trimis însă peste poartă. Norvegianul şi-a luat revanşa în minutul 57, când a înscris din pasa lui De Bruyne. Gazdele au primit un penalti în minutul 83, la un henţ al lui Akanji, iar Joshua Kimmich a înscris.

Real Madrid și Manchester City s-au mai întâlnit de două ori în semifinalele Champions League

AC Milan – Inter şi Real Madrid – Manchester City sunt semifinalele de anul acesta în Liga Campionilor.

Real Madrid şi Manchester City s-au mai întâlnit de două ori în semifinalele Ligii Campionilor. Prima oară în sezonul 2015-2016, când Real a mers mai departe după 1-0 la Madrid şi 0-0 în Anglia. A doua oară în sezonul trecut, 2021-2022, când tot madrilenii s-au calificat pentru finală după 3-1 în Spania şi 3-4 la Manchester.

Pe acelaşi subiect

Meciurile tur se vor disputa în zilele de 9 şi 10 mai.

Desfășurarea scorului

Minutul 83: Gol Bayern! Kimmich restabilește egalitatea, din penalty.

Minutul 57: Gol City! Haaland deschide scorul, după o fază „fulger” făcută de trupa lui Pep Guardiola.

Minutul 35: Haaland ratează un penalty, obținut de City după ce Upamecano a comis henț în propriul careu

S-a încheiat 1-1, iar Manchester City, cu scorul general de 4-1, se califică în semifinale, unde va întâlni pe Real Madrid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » Bayern - Manchester City 1-1 în sferturile Champions League. Echipa lui Guardiola o va întâlni pe Real Madrid în semifinale