Antena Meniu Search
x

Curs valutar

CFR Cluj – Neman Grodno 0-0, în Conference League. Vicecampioana României, remiză cu echipa din Belarus

CFR Cluj și Neman Grodno (Belarus) au remizat joi seara la Cluj în prima manșă din turul doi preliminar al Conference League. Partida s-a încheiat cu rezultatul de 0-0. La cea mai importantă ocazie a meciului, CFR Cluj a fost privată de un posibil penalty, la o fază la care s-a dictat offside.

de Redactia Observator

la 25.07.2024 , 22:48

CFR Cluj – Neman Grodno 0-0
CFR Cluj – Neman Grodno 0-0 - Profimedia

Partida nu a avut parte de ocazii de poartă cu adevărat periculoase, cu excepția unei lovituri de cap a lui Mogoș, în minutele suplimentare de joc, când CFR Cluj a încercat fără rezultat un forcing de final.

CFR Cluj a remizat în Conference League cu Neman Grodno

Statisticile arată o oarecare dominare a gazdelor, care au avut 4 șuturi pe cadrul porții, față de unul singur al oaspeților. La acestea se adaugă alte 9 execuții ce nu au cadrat, din partea ardelenilor.

Articolul continuă după reclamă

Singura ocazie periculoasă a celor de la Neman l-a avut la finalizare pe Alykulov care a șutat pe spațiul porții, dar Sava a respins mingea în lateral, relatează Mediafax. În minutul 35, Muhar a șutat pe jos, portarul Belov reținând fără probleme.

La faza din minutul 71, Gorenica a fost angajat în careul advers, unde a încercat să-l dribleze pe portarul Belov, care l-a faultat. Arbitrul asistent a indicat offisde la faza pasei, însă reluările au arătat o posibilă poziție de joc regulamentară, caz în care CFR Cluj ar fi beneficiat cel mai probabil de un penalty.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Sport » CFR Cluj – Neman Grodno 0-0, în Conference League. Vicecampioana României, remiză cu echipa din Belarus