Antena Meniu Search
x

CFR Cluj - Şahtior Soligorsk 0-0, în prima manşă a turului trei preliminar din Conference League

Campioana României, CFR Cluj, a încheiat joi seara la egalitate, 0-0, manșa tur a meciului cu bielorușii de la Saligorsk, contând pentru turul 3 preliminar din Conference League. Partida nu a avut multe faze importante de joc, ardelenii preferând să nu primească gol, înainte de retur., notează Mediafax.

de Redactia Observator

la 04.08.2022, 22:19

CFR Cluj - Şahtior Soligorsk 0-0, în prima manşă a turului trei preliminar din Conference League
- Inquam Photos / Stefan Constantin

Meciul, jucat pe Sakarya Atatürk Stadi, din Adapazari (Turcia), i-a avut pe bieloruși în primplan în primele minute, când au ratat două mari ocazii de a marca, una din poziție de singur cu portarul și a doua soldată cu o lovitură de cap în urma căreia mingea a ricoșat din bara transversală. Ardelenii au nimerit și ei bara, în minutul 17, prin Yuri, care a trimis cu capul din centrarea lui Deac.

Acestea au fost principalele faze de poartă ale meciului, repriza secundă consemnând doar alte două șuturi ale clujenilor, care nu l-au pus însă în pericol pe goalkeeperul gazdelor. Un rezultat de egalitate care faca ca soarta calificării în play-off-ul Conference League să se decidă la Cluj Napoca, săptămâna viitoare.

În cazul în care va trece de Shaktior Soligorsk, CFR Cluj va întâlni în play-off învinsa partidei dintre NK Maribor (Slovenia) și HJK Helsinki (Finlanda), meci ce se joacă în turul 3 preliminar al Europa League.

Echipele de start:

  • Şahtior Soligorsk: Plotnikov – Simunovic, Satara, Filipenko , Antic – Divanovic (Ahmedi '73), Krymi, Korzun – Vitor Feijao, Placca, Ivanovic (Iuzepciuk '79). Antrenor: Serghei Tashuev
  • CFR Cluj: Scuffet – Graovac (Braun '76), Yuri, Burcă, Camora – Cvek, Boateng (Hoban '85), Păun (Jefte '70) – Deac, Debeljuh, Roger (Petrila '85). Antrenor: Dan Petrescu

Meciul retur va avea loc săptămâna viitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » CFR Cluj - Şahtior Soligorsk 0-0, în prima manşă a turului trei preliminar din Conference League