Antena Meniu Search
x

Galerie foto Chelsea - Borussia Dortmund 2-0, în returul optimilor Ligii Campionilor. Englezii au întors scorul la general și s-au calificat în sferturile competiției

Chelsea - Borussia Dortmund 2-0, în returul optimilor Ligii Campionilor. După ce Borussia Dortmund a câștigat în tur cu scorul de 1-0, englezii au revenit și au întors scorul la general, calificându-se astfel în sferturile de finală ale competiției europene. 

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 00:13

Chelsea Londra s-a impus cu 2-0 în faţa Borussiei Dortmund, mergând astfel în sferturi. Sterling (min. 43) şi Havertz (min. 53, din penalti) au înscris golurile calificării londonezilor.

Meciul din returul optimilor Ligii Campionilor a început cu o întârziere de 10 minute, deoarece autocarul nemţilor nu a ajuns la timp pe Stamford Bridge, din cauza traficului. Astfel, în loc de ora 22.00, partida a început la ora 22.10.

"Am stat 15 minute în faţa stadionului, este foarte deranjant, evident, dar asta nu ne va opri astăzi", a explicat Edin Terzic, antrenorul Borussiei, la microfonul BT Sports, transmite news.ro.

Meci de foc pe Stamford Bridge

Pe acelaşi subiect

Meci de foc pe Stamford Bridge, între Chelsea și Dortmund. Formația lui Graham Potter a fost "răpusă", în partida tur, de nemți, cu scorul de 0-1.

Chelsea a venit după o victorie, în campionat, contra celor de la Leeds, 1-0. În prezent, formația londoneză se află pe locul 10 din Premier League, cu 34 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate, potrivit as.ro.

De cealaltă parte, Dortmund a învins-o pe RB Leipzig, 2-1, în ultima etapă de campionat. Nemții se află pe locul 2 din Bundesliga, cu 49 de puncte.

Echipele de start

Chelsea: Kepa – James, Koulibaly, Fofana, Cucurella, Chilwell – Kovacic, Fernandez – Sterling, Havertz, Felix

Rezerve: Bergstrom, Bettinelli, Chalobah, Chukwuemeka, Gallagher, Hall, Loftus-Cheek, Mudryk, Pulisic, Zakaria, Zyiech

Antrenor: Graham Potter

Borussia Dortmund: Kobel – Wolf, Sule, Schlotterbeck, Guerreiro – Emre Can, Salih Ozcan – Brandt, Bellingham, Reus – Haller

Rezerve: Unbehaun, Kobel, Hummels, Dahoud, Coulibaly, Bynoe-Gittens, Malen, Meunier, Modeste, Passlack, Reyna, Rothe

Antrenor: Edin Terzic

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Chelsea - Borussia Dortmund 2-0, în returul optimilor Ligii Campionilor. Englezii au întors scorul la general și s-au calificat în sferturile competiției