Meniu
Search
x

Video Fost consilier local, fan al echipei Unirea Dej, luat la bataie de suporterii stelişti. Atacul a fost filmat de camerele de supraveghere

Meciul dintre Unirea Dej şi Steaua Bucureşti, din Liga a doua, a încins spiritele în oraşul clujean. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

De Redactia Observator la 13.09.2021, 13:21
Vezi și

Camerele de supraveghere dintr-un magazin au surprins momentul în care mai multi suporteri ai echipei bucurestene sar sa îl bată pe un fan al echipei locale.

Pe înregistrare se vede cum membrii galeriei steliste intră în magazinul plin de clienţi, merg glonţ la bărbatul aflat la coadă, il imping si incearca sa il loveasca. Se pare că victima, fost consilier local, şi agresorii se intalnisera inainte in tribune, unde ar fi avut un schimb de replici.

Politistii spun ca nimeni nu a depus plangere, iar batausii au platit pe loc daunele provocate in magazin. Oamenii legii s-au sesizat oricum, din oficiu, pentru tulburarea ordinii publice.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Fost consilier local, fan al echipei Unirea Dej, luat la bataie de suporterii stelişti. Atacul a fost filmat de camerele de supraveghere