Antena Meniu Search
x

Cupa României 2022: FCSB în Grupa B, Rapid, CFR Cluj şi Farul sunt în aceeaşi grupă

CFR Cluj, Farul Constanţa, Rapid Bucureşti şi Universitatea Cluj au fost repartizate în Grupa C a Cupei României la fotbal, alături de CSC Dumbrăviţa şi CSM Alexandria, în urma tragerii la sorţi efectuate vineri, la Casa Fotbalului, notează Agerpres.

de Redactia Observator

la 30.09.2022, 16:11

Cupa României 2022: FCSB în Grupa B, Rapid, CFR Cluj şi Farul sunt în aceeaşi grupă
- Inquam Photos / Cosmin Enache

Competiţia se desfăşoară după un nou format din acest sezon, iar în Grupa A se regăsesc, între altele, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, deţinătoarea trofeului, FC Voluntari, finalista din sezonul trecut, FC U Craiova 1948, Petrolul Ploieşti şi Dinamo. Tragerea la sorţi a fost efectuată de foştii internaţionali Miodrag Belodedici, Lucian Sânmărtean şi Marius Niculae.

Cupa României 2022. Cum arată grupele:

  • Grupa A: Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, FC Voluntari, FC U Craiova 1948, ACS Petrolul Ploieşti, Dinamo Bucureşti, Unirea Slobozia;
  • Grupa B: FCSB, FC Botoşani, CS Mioveni, UTA Arad, Oţelul Galaţi, Gloria Buzău;
  • Grupa C: CFR Cluj, Farul, FC Rapid Bucureşti, Universitatea Cluj, CSC Dumbrăviţa, CSM Alexandria;
  • Grupa D: Universitatea Craiova, FC Argeş, Chindia Târgovişte, FC Hermannstadt, CS Ocna Mureş, Minaur Baia Mare;

Partidele din prima etapă vor avea loc pe 19 octombrie. Şaisprezecimile de finală ale Cupei României au fost înlocuite de un play-off, urmat de o fază a grupelor, în care au intrat direct cele mai bune 8 echipe din Liga 1 în sezonul trecut. În această fază, cele 24 de echipe rămase în competiţie au fost împărţite în 4 grupe de câte 6, câte două din urnele valorice 1, 2 şi 3. Au rezultat, astfel, trei meciuri pentru fiecare echipă, cu câte o adversară din fiecare urnă valorică. Cupa României se va încheia cu fazele sferturilor, semifinalelor şi finala, disputate toate într-o singură manşă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Sport » Cupa României 2022: FCSB în Grupa B, Rapid, CFR Cluj şi Farul sunt în aceeaşi grupă