Antena Meniu Search
x

Video David Popovici îşi donează ziua de naştere. Povestea celor 5 fraţi care l-au impresionat pe sportiv: "Fără susţinere, un copil nu poate excela"

David Popovici îşi donează ziua de naştere pentru cinci fraţi muzicieni crescuţi doar de mamă într-un apartament cu două camere. Campionul care împlineşte 19 ani pe 15 septembrie vrea să adune pentru ei 225.000 de lei. Bani cu care să îşi cumpere o casă şi să îşi poată urma pasiunea fără grija zilei de mâine. Cine vrea să îl ajute poate face donaţii pe site-ul Galantom, până la jumătatea lunii. Unul dintre donatori va fi ales, prin tragere la sorţi, să îl întâlnească pe David Popovici. 

de Redactia Observator

la 04.09.2023, 22:40

Vezi și

David Popovici alege în acest an să îşi doneze ziua de naştere, din 15 septembrie, pentru ca 5 fraţi muzicieni, toţi performanţi, să aibă parte de un cămin stabil, unde visele să devină realitate.

David Popovici îşi donează ziua de naştere

Pentru ca lipsurile să nu le răpească şansa de a excela, David face apel la donaţii pe hhc.galantom.ro/p/david pentru Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor şi mama lor. La finalul campaniei (4 - 30 septembrie 2023), unul dintre donatori va câştiga, prin tragere la sorţi, o întâlnire cu campionul român.

„Se apropie ziua mea, împlinesc 19 ani. Şi nu pot să nu mă gândesc la câte am realizat, la câte am învăţat din munca şi din parcursul meu de până acum, dar mai ales că mereu, mereu, lângă mine au fost doi părinţi care au putut să îmi ofere tot ceea ce am avut nevoie pentru a face performanţă. Pentru că, fără susţinere, un copil nu poate excela, oricât şi-ar dori de mult”, a afirmat David Popovici.

Pe acelaşi subiect

Pentru ca cei 5 fraţi să îşi poată urma pasiunea fără nesiguranţa zilei de mâine, este necesară strângerea sumei de 45.000 de euro. Iniţiativa Hope and Homes for Children, Fundaţie al cărei Ambasador este David Popovici, îşi propune să le ofere liniştea unui cămin al lor şi şansa de a avea propriul drum către lumea muzicii.

Cei 5 au sute de medalii

Cinci tineri muzicieni, peste 100 de medalii: Andrei cântă la vioară şi a absolvit Conservatorul; Matei şi Bogdan studiază pianul, trec în anul II la Conservator; Teodor şi David, în clasa a XII-a la canto clasic, respectiv chitară, se pregătesc amândoi pentru aceeaşi facultate.

„Pentru toată rezilienţa, pasiunea pentru muzică şi puterea acestor băieţi, de care nu mulţi dintre noi am fost capabili, de mici copii - eu aleg să cred că îi putem ajuta, împreună. Avem nevoie să strângem 45.000 de euro pentru ca o casă a lor să devină punctul lor de stabilitate, pentru totdeauna” mai spune David.

„Prin susţinerea lor şi solidaritatea noastră, putem contribui la un viitor mai bun pentru aceşti tineri pasionaţi şi talentaţi. Mulţumim, David, pentru că de ziua ta crezi în puterea lui Noi şi în puterea noastră de a face şi de a ne face Bine”, afirmă Robert Ion, Director General Hope and Homes for Children România.

Anul trecut, echipamentul de campion al lui David Popovici a adunat, în mai puţin de o lună, pe platforma Galantom, donaţii în valoare de peste 40.000 de euro. Cu suma strânsă, Hope and Homes for Children a putut muta acasă un fost campion - pe Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori, care suferă de o boală grea şi nu avea unde locui împreună cu cei trei copii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » David Popovici îşi donează ziua de naştere. Povestea celor 5 fraţi care l-au impresionat pe sportiv: "Fără susţinere, un copil nu poate excela"