Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri tulburătoare din Bergamo: "Spitalele sunt gata să cedeze"

Sofia Goggia și Michela Moioli, două dintre cele mai bune shioare din Italia, au descris imagini cutremurătoare din Italia, acolo unde în ultimele 24 de ore au murit 793 de persoane din cauza coronavirusului.

de Valentin Pîrcălabu

la 22.03.2020, 19:39

Sofia Goggia și Michela Moioli, dezvăluiri cutremurătoare
Situația din Bergamo este una dramatică - Zuma Press / Claudio Furlan via Hepta
  • Sofia Goggia și Michela Moioli sunt cele mai bune schioare din Italia
  • Michela Moioli și-a pierdut bunica din cauza Covid-19

Sofia Goggia și Michela Moioli, două dintre cele mai bune shioare din Italia, au descris imagini cutremurătoare din Italia, acolo unde în ultimele 24 de ore au murit 651 de persoane din cauza coronavirusului.

Cele două sportive locuiesc în Bergamo, zona Lombardia, acolo unde este epicentrul epidemiei de coronavirus din Italia. Cele două schioare sunt medaliate cu aur la Jocurile Olimpice.

Michela Moioli, a cărei bunică a murit din cauza Covid-19, a descris atmosfera din Bergamo la o televiziune din Italia.

E un război acasă. Bergamo e un oraș pustiu. Singurele sunete pe care le auzi sunt clopotele bisericii, care bat pentru morți, și ambulanțele. În afara cimitirelor, sicriele sunt îngrămădite unele peste altele, pentru că nu e nimeni să le îngroape. Fiecare familie de aici are măcar un membru care suferă de coronavirus. Înmormântarea bunicii a durat cinci minute. Nici n-a fost timp să se adune toată familia. Acum ne rugăm pentru bunicul Antonio”, a mărturisit Moioli, la o televiziune din Italia.

Pe acelaşi subiect

Sofia Goggia: ”Spitalele, mai ales în zona Bergamo, sunt gata să cedeze”

Sofia Goggia a spus că situația din Bergamo este una dramatică.

Spitalele, mai ales în zona Bergamo, sunt gata să cedeze. Gândul că atâția oameni bătrâni trec prin asta îmi frânge inima. Ei se luptă cu sentimente de singurătate și deznădejde”, a scris Sofia pe Instagram.

Lombardia a înregistrat cele mai multe decese de coronavirus în Italia. Dintre cele peste 4800 de decese ale țării, peste 3000 sunt în această regiune. Doar sâmbătă au fost 546 de morți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Dezvăluiri tulburătoare din Bergamo: "Spitalele sunt gata să cedeze"