Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Echipajul românesc de patru vâsle feminin merge în recalificări, la Jocurile Olimpice de la Paris. Canotoarele au terminat cursa pe locul 4

Canotoarele echipajului de patru vâsle feminin, alcătuit din Patricia Cireş, Alexandra Ungureanu, Emanuela Ciotău și Andrada Moroşanu a încheiat prezența românească a canotajului în prima zi de la Jocurile Olimpice de la Paris. Româncele nu s-au calificat direct în finală și merg în calificări.

de Redactia Observator

la 27.07.2024 , 14:42

Echipajul românesc de patru vâsle feminin merge în recalificări
Echipajul românesc de patru vâsle feminin merge în recalificări - Profimedia

Patricia Cireş, Alexandra Ungureanu, Emanuela Ciotău și Andrada Moroşanu au evoluat în prima serie a calificărilor și au terminat cursa pe locul 4, cu timpul de 6 minute, 24 de secunde și 74 de sutimi. Ele vor evolua în recalificări pentru un loc în finală, doar primele două clasate din serii obținând calificarea directă

Canotorii români, debut în forţă la Jocurile Olimpice de la Paris

Anterior, sâmbătă, echipajul român alcătuit din Florin Enache și Andrei Cornea s-a calificat în semifinala A/B a probei de dublu vâsle masculin, câștigând seria. Primul canotor calificat sâmbătă dimineață, în sferturile de finală, a fost Mihai Chiruță, care a terminat primul, fără să forțeze, în seria a a doua, cu timpul de 6 minute, 51 de secunde și 51 de sutimi.

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, canotoarele Simona Radiş și Ancuţa Bodnar s-au calificat sâmbătă, fără emoții, în semifinala probei de dublu vâsle feminin de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, câștigând seria a treia de calificare, în proba în care dețin titlul de campioane olimpice.

Echipajul de patru vâsle masculin (M4x), format din Leontin Nuțescu, Andrei Lungu, Florin Bogdan Horodișteanu și Ioan Prundeanu, a obținut locul 5 în serii la Jocurile Olimpice de la Paris și va evolua în recalificări, relatează Mediafax.

Vezi jocurile olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR*. Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Sport » Echipajul românesc de patru vâsle feminin merge în recalificări, la Jocurile Olimpice de la Paris. Canotoarele au terminat cursa pe locul 4