Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Endrick, noul copil-minune al fotbalului brazilian, debut cu stângul la Real Madrid

Endrick, noul copil-minune al fotbalului brazilian, şi-a făcut debutul la Real Madrid în amicalul pe care gruparea spaniolă l-a pierdut, scor 0-1, împotriva italienilor de la AC Milan.

de Redactia Observator

la 01.08.2024 , 13:53

Endrick, noul copil-minune al fotbalului brazilian, a debutat în tricoul lui Real Madrid Endrick, noul copil-minune al fotbalului brazilian, a debutat în tricoul lui Real Madrid - Profimedia

Amicalul s-a desfăşurat la Chicago, în Statele Unite ale Americii, în faţa a zeci de mii de spectatori şi a permis celor două echipe să ruleze mai mulţi tineri de mare perspectivă.

Real Madrid a început în ofensivă cu Endrick, noul copil-minune al fotbalului brazilian, însă puştiul de 18 ani, transferat de madrileni pentru aproape 50 de milioane de euro, de la Palmeiras, a dezamăgit.

De altfel, Endrick, care a primit una dintre cele mai mici note din echipa lui Real Madrid, a fost înlocuit la pauză cu Juanmi Latasa, un atacant spaniol de 23 de ani cotat la doar 2,9 milioane de euro.

Articolul continuă după reclamă

Evoluţii mult mai apreciate au avut Arda Guler, extrema turcă de 19 ani achiziţionată de Real Madrid de la Fenerbahce Istanbul, pentru 20 de milioane de euro, şi Mattia Liberali, 17 ani, noul star al lui AC Milan care a pasat decisiv la singurul gol al meciului venit în minutul 55 şi semnat de Samuel Chukwueze.

În alte meciuri amicale jucate în noaptea de miercuri spre joi, în Statele Unite ale Americii, s-au înregistrat următoarele rezultate: Chelsea Londra - Club America 3-0, FC Liverpool - Arsenal Londra 2-1, Crystal Palace - Wolverhampton 3-1, RB Leipzig - Aston Villa 2-0 şi Manchester United - Betis Sevilla 3-2.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » Endrick, noul copil-minune al fotbalului brazilian, debut cu stângul la Real Madrid