Video

Etapa finală de atletism a Campionatului Național de Seniori, la Cluj Arena. Condiţii de respectat pentru accesul la tribune

De Alex Prunean.
Publicat: 05.06.2021, 15:50.
Actualizat: 05.06.2021, 16:16

Cluj Arena găzduiește în acest weekend etapa finală de atletism a Campionatului Național de Seniori. Timp de două zile, sute de sportivi se vor întrece pentru un loc pe podium. Printre aceștia se numără și două sportive calificate la Jocurile Olimpice, organizate în acest an la Tokyo.

Sunt peste 350 de sportivi veniţi din toate colţurile țării, care se întrec de vineri pe Cluj Arena pentru ca la finalul competiţiei să prindă un loc pe podium. Printre sportivii veniţi în cadrul competiţiei, se numără şi două atlete care în acest an ne vor reprezenta ţara la Tokyo, la Jocurile Olimpice. Este vorba despre Florentina Iuşco şi Alina Rotaru.

Cei peste 200 de atleţi şi peste 150 de atlete se vor întrece, începând cu ora 15. Probele desfăşurate vor fi de alergare, alergare simplă, printre obstacole sau garduri, dar şi sărituri în înălţime şi în lungime.

Un lucru important este faptul că sportivii vor putea fi încurajaţi şi de către spectatorii din tribune, deoarece pe Cluj Arena este permis şi accesul spectatorilor. Stadionul poate fi însă ocupat la o capacitate de 25%, iar cei care vin să susţină sportivii trebuie să aibă asupra lor certificatul de vaccinare sau un test Covid negativ.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.