Antena Meniu Search
x

EURO 2024. Georgia - Cehia 1-1. Egalul care nu ajută pe nimeni: ambele echipe, șanse minime de calificare în optimi

EURO 2024. Georgia a ratat în ultimul minut suplimentar de joc cea mai mare ocazie a meciului și șansa de a câștiga confruntarea desâmbătă cu Cehia, din cadrul rundei a doua a grupei F, la Euro 2024. Lobjanidze a șutat peste poartă din poziție ideală, și ambele echipe au un singur punct după două meciuri, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 22.06.2024 , 18:39

EURO 2024. Georgia - Cehia 1-1. Egalul care nu ajută pe nimeni: ambele echipe, șanse minime de calificare în optimi
- Profimedia

Georgia, debutantă în Campionatul European, a obținut primul său punct la acest turneu în remiza 1-1 cu Cehia. Rezultatul face ca ambele echipe să fie nevoite să câștige ultimul lor meci din Grupa F pentru a avea o șansă de a avansa.

Atât Cehia, cât și Georgia au pierdut meciurile lor de deschidere

Georges Mikautadze a transformat un penalty la finalul primei reprize pentru a aduce Georgia în avantaj, dar Patrik Schick a egalat în minutul 59, când mingea a ricoșat în pieptul său după o lovitură de cap a lui Ondrej Lingr la un corner.

Articolul continuă după reclamă

Atât Cehia, cât și Georgia au pierdut meciurile lor de deschidere și, cu câte un punct fiecare, vor fi supuse unei presiuni imense pentru a obține un rezultat pozitiv în ultimele lor jocuri din grupă, miercuri. Cehii au avut o dublă ocazie în debutul meciului, portarul Mamardashvili salvând de două ori, în aceași fază. Hlozek l-a învins apoi pe georgian, dar reușita din minutul 23 a fost anulată pentru henț.

În replică, Georgia a deschis scorul în al patrulea minut suplimentar de joc al primei reprize, din penalty. După golul egalizator al lui Schick, cehii s-au mutat în jumătatea georgiană, riscând. Un contraatac în trei contra unu le putea aduce victoria georgienilor, însă Lobjanidze a irosit șansa din situație unu la unu cu Stanek, șutând peste poartă. Portugalia și Turcia joacă mai târziu la Dortmund, în celălalt meci de sâmbătă din Grupa F.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Sport » EURO 2024. Georgia - Cehia 1-1. Egalul care nu ajută pe nimeni: ambele echipe, șanse minime de calificare în optimi