Antena Meniu Search
x

Foto EXCLUSIV. Simona Halep a fost invitată oficial la Miami Open 2024. Wildcard la nici 24 de ore de la decizia TAS

Simona Halep a fost invitată în mod oficial la Miami Open 2024 chiar de către directorul turneului, James Blake. Invitația, trimisă pe email și obținută în exclusivitate de Observator, vine la mai puțin de o zi de la decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, care a redus suspendarea Simonei de la patru ani la nouă luni.

de Redactia Observator

la 08.03.2024, 15:26

"În atenția părților interesate, Această scrisoare atestă că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte din circuitele profesioniste ATP și WTA, cu premii de peste 17 milioane de dolari, care va începe pe 17 martie și se va încheia pe 31 martie, va avea loc la Miami Gardens, Florida, Statele Unite, și va avea la calificări 96 de sportivi bărbați și femei, începând de duminică, 17 martie, și o selecție de 320 de sportivi bărbați și femei în rundele de single si double între 19 și 31 martie 2024. Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătoarea menționată mai sus și echipa ei la turneu. Conform regulilor ATP și WTA, turneul oferă găzduire pentru jucătorii care se califică", se arată în emailul trimis de James Blake, directorul Miami Open 2024.

Interviu exclusiv în AntenaPLAY cu Simona Halep, după decizia TAS.

EXCLUSIV. Simona Halep a fost invitată oficial la Miami Open 2024. Wildcard la nici 24 de ore de la decizia TAS

EXCLUSIV. Simona Halep a fost invitată oficial la Miami Open 2024. Wildcard la nici 24 de ore de la decizia TAS

Suspendarea Simonei Halep, redusă de la patru ani la nouă luni - TAS

Pe acelaşi subiect

Curtea de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a admis apelul Simonei Halep şi a redus suspendarea de 4 ani primită pentru dopaj la 9 luni. Tenismena din Constanța fusese depistată pozitiv cu Roxadustat în octombrie 2022, după un meci din primul tur la US Open. Instanța a dispus descalificarea tuturor rezultatelor competitive obținute de Simona Halep din 29 august 2022 până la 7 octombrie 2022, inclusiv pierderea medaliilor, titlurilor, punctelor în clasament și premiilor în bani.

"Judecătorii TAS au decis în unanimitate că perioada de neeligibilitate de patru ani impusă de Tribunalul Independent al ITF trebuie redusă la nouă (9) luni, începând cu data de 7 octombrie 2022, care a expirat la 6 iulie 2023", se arată în decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv.

Simona Halep a primit vestea din Dubai, acolo unde se antrenează în ultimul timp. 

Simona Halep, depistată pozitiv cu Roxadustat în octombrie 2022

Pe 21 octombrie 2022 Simona Halep a anunţat public că a fost depistată cu Roxadustat. Iar după jumătate de an a fost acuzată că şi-a falsificat paşaportul biologic. Toamna trecută Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului a dat verdictul şocant, Simona fiind suspendată pentru o perioadă de patru ani. 

Fotul antrenor al tenismenei, Patrick Mouratoglou, și-a asumat o parte din vină dupa scandalul dopajului. Fosta sportivă a dat în judecată compania care a produs suplimentul contaminat și a cerut daune de peste 10 milioane de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » EXCLUSIV. Simona Halep a fost invitată oficial la Miami Open 2024. Wildcard la nici 24 de ore de la decizia TAS