Antena Meniu Search
x

FC Botoşani şi FCSB au deschis noul sezon al Ligii I cu un egal fără goluri

FC Botoşani şi FCSB s-au întâlnit, joi seara, în primul meci din noul sezon al Ligii I la fotbal, iar cele două formaţii au încheiat la egalitate, 0-0, o partidă dominată de oaspeţi.

de Redactia Observator

la 15.07.2021, 22:42

Florin Tănase a ratat un penalty pentru FCSB în meciul de la Botoşani
Florin Tănase a ratat un penalty pentru FCSB în meciul de la Botoşani - Hepta
  • Meciurile din prima etapă a noului sezon din Liga I se joacă în perioada 15-19 iulie.

Cu superstarurile Moruţan, Florin Tănase sau Octavian Popescu în formula de start, FCSB părea favorită în deplasarea de la Botoşani, însă echipa lui Dinu Todoran s-a urnit greu, astfel că prima repriză a fost una mai degrabă de luptă. Ba chiar gazdele au reuşit să-şi creeze mai multe momente favorabile în urma unor contraatacuri.

Jocul s-a încins în repriza a doua, când FCSB a continuat să fie echipa care controlează disputa. Cea mai mare ocazie a meciului a venit în minutul 61, când FCSB a beneficiat de un penalty. Florin Tănase şi-a asumat execuţia de la punctul cu var, dar şutul său a fost apărat de Eduard Pap.

FCSB a continuat să forţeze pe final, dar a găsit rar drumul spre poarta adversă, iar în cele din urmă confruntarea de la Botoşani s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, 0-0, rezultat relativ echitabil dacă ne gândim că raportul şuturilor a fost 8-6 pentru FCSB, iar cel al şuturilor pe poartă a fost 3-2 pentru FCSB.

Meciurile primei etape din noul sezon al Ligii I se întind pe cinci zile

FCSB, una dintre marile favorite la câştigarea campionatului naţional de fotbal, începe cu un rezultat mai degrabă negativ noul sezon, în faţa unui adversar aflat în reconstrucţie, iar programul încărcat de meciuri nu-i oferă prea mult timp la dispoziţie antrenorului Dinu Todoran să repare jocul echipei sale. De altfel, peste o săptămână, FCSB debutează în cupele europene, urmând să joace cu Şahtior Karagandy, din Kazahstan, în prima manşă din turul II preliminar al UEFA Conference League.

Celelalte meciuri din prima etapă a Ligii I la fotbal sunt Sepsi Sf. Gheorghe - Academica Clinceni (vineri, 16 iulie, 18.30), CFR Cluj - FC Universitatea Craiova (vineri, 16 iulie, 21.30), Gaz Metan Mediaş - CS Mioveni (sâmbătă, 17 iulie, 18.30), CS Universitatea Craiova - FC Argeş (sâmbătă, 17 iulie, 21.30), UTA Arad - Farul Constanţa (duminică, 18 iulie, 18.30), Rapid Bucureşti - Chindia Târgovişte (duminică, 18 iulie, 21.30), Dinamo Bucureşti - FC Voluntari (luni, 19 iulie, 20.30).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » FC Botoşani şi FCSB au deschis noul sezon al Ligii I cu un egal fără goluri