Antena Meniu Search
x

Aryna Sabalenka, campioană la Australian Open 2023, după finala cu Elena Rybakina. Sportiva din Belarus a obţinut primul Grand Slam din carieră

Aryna Sabalenka a obţinut primul Grand Slam din carieră, după finala cu Elena Rybakina, la Australian Open 2023. Meciul a durat două ore şi 28 de minute.

de Redactia Observator

la 28.01.2023, 13:20

Update 13.10: Aryna Sabalenka a câștigat setul decisiv cu 6-4 și a câștigat Australian Open 2023! A revenit după 0-1 la seturi: 6-3, 3-6, 4-6

Update 12.20: Aryna Sabalenka a câştigat al doilea set cu 6-3!

Update 11.25: Elena Rybakina a câștigat primul set cu 6-4!

Elena Rybakina se află în a doua finală de Grand Slam din carieră, în timp ce pentru Aryna Sabalenka este o premieră. Elena Rybakina și Aryna Sabalenka se întâlnesc pentru a cincea oară în circuitul WTA, iar sportiva din Belarus conduce „la directe” cu 3-1.

Pe acelaşi subiect

Elena Rybakina – Aryna Sabalenka, finala de la Australian Open

Elena Rybakina își poate adjudeca al doilea trofeu de Grand Slam din carieră. Sportiva din Kazahstan s-a mai impus la Wimbledon 2022, turneu la care o învingea pe Simona Halep în semifinale.

Traseul celor două până în ultimul act de la Australian Open nu a fost unul facil. Rybakina le-a eliminat pe rând pe Cocciaretto, Juvan, Collins, Swiatek, Ostapenko și Azarenka, pierzând un singur set.

De cealaltă parte, Aryna Sabalenka le-a învins pe Martincova, Rogers, Mertens, Bencic, Vekic și Linette, fără a ceda vreun set, pentru a se confrunta cu Elena Rybakina în finala de la Australian Open. De altfel, bielorusa este neînvinsă în acest an, având 10 victorii la rând. Sabalenka a câștigat turneul premergător Australian Open, anume Adelaide, turneu la care de asemenea nu a cedat set.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Aryna Sabalenka, campioană la Australian Open 2023, după finala cu Elena Rybakina. Sportiva din Belarus a obţinut primul Grand Slam din carieră