Antena Meniu Search
x

Fotbalist convocat de Contra în lotul lărgit al României, condamnat la închisoare cu suspendare, în Italia

Un fotbalist convocat de Contra în lotul lărgit al României a condamnat la închisoare cu suspendare, în Italia. Vasile Mogoș (26 de ani) a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost implicat într-un scandal într-un club de noapte.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 21.05.2019, 22:50

Vasile Mogoş
Fotbalist convocat de Contra în lotul lărgit al României, condamnat la închisoare cu suspendare, în Italia - Instagram

Un fotbalist convocat de Contra în lotul lărgit al României a condamnat la închisoare cu suspendare, în Italia. Vasile Mogoș (26 de ani) a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost implicat într-un scandal într-un club de noapte pe vremea când evolua la Reggiana. Decizia nu este definitivă.

Vasile Mogoș a fost implicat într-o bătaie într-un club de noapte, alături de alți 4 colegi, pe vremea când juca la Reggiana. Astfel, Vlad Mogoș, Federico Angiulli, Simone Calvano, Otin Lafuente și Jacopo Manconi au fost condamnați la 2 ani de închisoare cu suspendare. Avocații celor 5 fotbaliști au anunțat că vor face recurs, informează reggionline.com.

Vasile Mogoș este fundaș şi s-a născut în Vaslui, are 26 de ani, 1,86 m, evoluează pe partea dreaptă și a jucat doar în Italia. Vasile Mogoș a fost surpriza lui Cosmin Contra, care a decis sa-l adauge pe lista preliminară a stranierilor convocați pentru dubla din preliminariile pentru EURO 2020, cu Suedia și Insulele Feroe, primele meciuri jucate de tricolori în această campanie. Până la urmă, acesta nu a fost reținut în lot pentru cele două meciuri

Victima agresiunii a primit compensaţii financiare şi şi-a retras plângerile, dar şi aşa judecătorul a dat o sentinţă foarte dură.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Sport » Fotbalist convocat de Contra în lotul lărgit al României, condamnat la închisoare cu suspendare, în Italia