Antena Meniu Search
x

Francisc Vastag promite spectacol total la Campionatul National de Box al seniorilor

Campionatul National de Box al seniorilor, de la Resita, este in direct la GSP TV. "Sa va asteptati la spectacol!", anunta organizatorul Francisc Vastag, care va comenta, impreuna cu Mihai Leu, semifinalele competitiei

Vezi și

Francisc Vastag promite un spectacol fara precedent la campionatele nationale de Box de la Resita, care se vor vedea in direct la GSP Tv. Alaturi de Mihai leu, Vastag va comenta semifinalele competitiei vineri de la ora 14.00. “Important este sa iasa meciuri frumoase si sportivii sa fie bine pregatiti. si sia iasa spectacol. ca asta e ideea pana la urma”, a declarat Francis Vastag

Favoritul competitiei este resiteanul Ovidiu Berceanu, nimeni altul decat campionul national de anuil trecut, editie desfasurata tot la Resita. “Nu mi-e frica de nimeni. Sunt foarte bine pregatit, am avut o perioada lunga de timp alaturi de lotul national si sper sa ies campion national ca anul trecut”, a declarat campionul national la box, Ovidiu Berceanu.

Vastag ii indeamna pe toti boxerii sa dea totul in ring ca sa puna mana pe medalii si le promite tot sprijinul sau pentru a ajunge sa lupte pentru titlurile mondiale. “Noi speram cu totii, dar depinde si de sportive, e logic sa fie asa”, a adaugat Vastag.

Semifinalel Campionatului National de box la seniori se vad in direct la GSP Tv Vineri de la ora 14.00. Sambata spre duminica, la 10 minute dupa miezul nopti poti vedea si finalele competitiei, numai la GSp TV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Sport » Francisc Vastag promite spectacol total la Campionatul National de Box al seniorilor