Antena Meniu Search
x

Gig Becali, avertisment dur pentru atacantul Denis Alibec! "O să aibă probleme"

Gigi Becali, a continuat, luni, să-l critice pe atacantul Denis Alibec, care a avut o evoluţie slabă în derbiul cu Dinamo, scrie News.ro

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a continuat, luni, să-l critice pe atacantul Denis Alibec, care a avut o evoluţie slabă în derbiul cu Dinamo. "Steaua nu stă într-un jucător", a spus Becali, potrivit News.ro

"Steaua nu stă niciodată într-un jucător, iar Denis trebuie să înţeleagă că întâi e Steaua şi după aia Densi Alibec. El trebuie să se muleze după Steaua. Dacă nu se mulează după Steaua, o să aibă probleme. Dar văd că se mulează. Credeam că o să mârâie, dar am văzut că a fost vesel, l-a îmbrăţişat pe Gnohere, am apreciat asta. Dacă o să fie aşa şi o să se comporte aşa, o să fie bine. Dacă nu, îi transmit că aici nu e Astra", a spsu Becali, la Pro X.

Mijlocaşul Cătălin Golofca va mai primi şanse de a-şi arăta că are valoare de Steaua, spune Becali, deşi fotbalistul venit de la Botoşani nu a fost în lotul pentur derbi.

"Golofca cum să fie pe bancă dacă el când a jucat cu CFR şi primea mingea îi zicea <ia-o tu, adversarule, că mi-e frică de ea>? Cum să joci la Steaua şi să-ţi fie frică de minge? Când eşti la Steaua şi ţi-e frică de minge, la revedere, nu mai stai pe bancă. Eu mai am încă încredere, deşi după meciul de la CFR am rămas blocat. O să-l mai vedem două, trei meciuri. După care îl dăm, nu la Botoşani, poate prin alte părţi. La Steaua, nu ai valoare, nu stai pe bancă", a afirmat omul de afaceri.

Pe acelaşi subiect

El doreşte cel puţin un rezultat de egalitate în meciul Astra - CFR Cluj şi spune că Dinamo riscă să rateze califcarea în play-off. În opinia lui, clasamentul final al Ligii I va fi în ordinea Steaua, CFR Cluj, CSU Craiova" "Măcar, dacă vrea Domnul, un egal, ca să ne apropiem la două puncte.  Dinamo dacă mai face doi paşi strâmbi, la revedere cu play-off-ul, pentru că sunt multe echipe acolo. Va fi Steaua locul 1, CFR locul 2 şi Craiova locul 3. Părerea mea e că ăsta va fi finalul."

El a precizat că Marko Momcilovici şi Junior Morais au valoare apropiată şi vor juca alternativ titulari pe postul de fundaş stânga.

Formaţia FCSB a învins Dinamo, scor 1-0 (1-0), în derbiul din etapa a XII-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională. Unicul gol al meciului a fost marcat de Momcilovici, în minutul 31. Budescu (FCSB) a ratat un penalti, în minutul 76.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Gig Becali, avertisment dur pentru atacantul Denis Alibec! "O să aibă probleme"