Antena Meniu Search
x

Gigi Becali, criticat după gesturile de caritate: "Mi-ar fi rușine să spun la TV că am făcut donații"

Gigi Becali s-a implicat în lupta împotriva coronavirusului și a anunțat că a făcut mai multe donații pentru Spitalul "Matei Balș" din București, dar și la alte unități medicale din România. Gesturile sale de caritate l-au scos din sărite pe Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova.

de Silviu Vișan

la 21.03.2020, 14:31

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă
Gigi Becali, criticat pentru donații - SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta
  • Mihai Rotaru l-a atacat pe Gigi Becali, după ce patronul FCSB a anunțat că a făcut mai multe donații
  • În plină criză provocată de coronavirus, Gigi Becali a donat la mai multe unități medicale
  • Gigi Becali este îngrijorat de situația din țară

Gigi Becali s-a implicat în lupta împotriva coronavirusului și a anunțat că a făcut mai multe donații pentru Spitalul "Matei Balș" din București, dar și la alte unități medicale din România. Gesturile sale de caritate și faptul că le-a făcut publice l-au scos din sărite pe Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova. 

"Mi-ar fi rușine să mă apuc să spun la televizor că am făcut donații. Ați auzit vreodată că cineva a donat un bloc operator?! Ați auzit de o donație pentru spitalul Victor Babeș din Craiova?!", a fost atacul lansat de Mihai Rotaru la adresa lui Gigi Becali, într-o intervenție telefonică la Digi Sport. 

Gigi Becali: "N-am chef de ceartă în situația de acum"

Replica lui Gigi Becali a venit destul de repede, dar nu a fost una foarte vehementă. Patronul lui FCSB este îngrijorat de situația extrem de gravă provocată de pandemia de coronavirus. 

"Sunt atât de supărat de ceea ce se întâmplă acum în România încât nu am chef să mă mai cert și cu acest Rotaru apărut peste noapte în fotbal. Să fie sănătos și să spună ce vrea, dar eu nu am intrat în fotbal direct cu o echipă în Liga a 2-a. Ce vreți să fac eu?!", a reacționat Gigi Becali în Prosport. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Gigi Becali, criticat după gesturile de caritate: "Mi-ar fi rușine să spun la TV că am făcut donații"