Antena Meniu Search
x

UEFA da semne ca Steaua va fi exclusa din Cupele Europene

Steaua este biletul spre libertate al lui Gigi Becali. Fara el, moare un brand de tara, incearca sa-i impresioneze Becali pe magistrati in cererea de intrerupere a pedepsei. Insa tocmai el poate falimenta o fosta campioana a Europei

Vezi și

In spatele gratiilor, lui Gigi Becali i-a pierit cheful de arogante. Cel mai de succes brand din fotbalul romanesc risca sa fie ingropat in valiza lui. Valiza pe care in 2008, Becali o plimba mandru la Monte Carlo, la tragerea la sorti pentru Liga Campionilor.

Becali a ajuns dupã gratii, pentru trei ani, iar UEFA deschide valiza. Deocamdata, da doar avertismente. Cu litera de lege a regulamentului. "Ca sa fie apt pentru competitie, un club nu trebuie sã fie implicat direct sau indirect in aranjarea sau influentarea unui meci, la nivel national sau international."

La UEFA conteazã ce scrie pe motivaþia condamnarii, coruptia si mita nefiind tolerate. Si daca Steaua va fi data afara din Europa, se duc pe apa sambetei cel putin 10 milioane de euro. Cu argumente financiare incearca Becali sa-i induplece pe magistrati. Vrea libertate pentru Steaua, care se va stinge fara banii lui - din 2002 pana 2010 a creditat clubul prin 82 de contracte de imprumut. "Este de notorietate ca sunt unicul finantator al echipei Steaua Bucuresti, iar imposibilitatea mea de a asigura finantarea clubului pe perioada detentiei pe care urmeaza sa o execut va duce la scaderea peformantelor acesteia sau chiar la disparitia sa".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » UEFA da semne ca Steaua va fi exclusa din Cupele Europene