Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Gimnastica românească pare că renaşte la Paris. Avem încă trei finale în faţă de la care aşteptăm medalii

Gimnastica pare că renaşte la Paris. Echipa feminină a încheiat finala olimpică pe locul 7. Fetele ne-au dat, însă, speranţă că se poate. Avem încă trei finale în faţă de la care aşteptăm medalii. În plus, la canotaj, echipajele au defilat în calificări. Mâine ne aşteptăm ca drapelul să fie ridicat pentru a doua oară.

de Redactia Observator

la 31.07.2024 , 20:58

Fetele cu inima de aur de la gimnastică nu au reuşit să prindă podiumul în finala pe echipe, dar au adus speranţa că gimnastica românească poate renaşte. "Faptul că s-au calificat şi au făcut istorie a fost extraordinar. Sunt foarte mândră de cum au concurat", a declarat Nadia Comăneci. Finala a fost urmărită din tribune şi de Nadia Comăneci, care a stat lângă Serena Williams. "E prima dată când vine la un concurs de gimnastică şi îi explicam cum trei concurează şi trei contează. I-a plăcut enorm", a declarat Nadia Comăneci.

Echipa României nu a mai ajuns într-o finală olimpică de acum 12 ani, de la Londra

"Nu am văzut-o pe Serena, dar am văzut pe Nadia. Şi înainte, şi după", a declarat Ion Ţiriac. Gimnastele privesc încrezătoare spre încă trei finale. Prima este mâine, la individual-compus, unde ne vor reprezenta Ana Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă. Ana va concura şi în finala de la sol, alături de liderul echipei, Sabrina Voinea, care participă şi la finala probei de bârnă. "Nu avem masă de selecţie ca alţii, dar pentru că ne-am calificat trebuie să fim mulţumiţi în momentul de faţă. Să vedem ce facem în viitor", a declarat Ion Ţiriac.

Vezi și

Echipa României nu a mai ajuns într-o finală olimpică de acum 12 ani, de la Londra, când a luat medalia de bronz. Canotajul românesc a defilat la Paris - avem 8 echipaje în finale. Primele medalii vor fi atacate mâine, la dublu vâsle şi patru rame, feminin şi la masculin. Tot mâine, România poate să ajungă la 10 echipaje în finale dacă mâine vor triumfa băieţii de la 8+1 în recalificări şi Mihai Chiruţă, în semifinale. Mădălina Amăistroaie a ţintit perfect şi a reuşit să ajungă în ultimele 16 sportive la proba de tir cu arcul. Tot în optimi, Bernadette Szocs a fost eliminată astăzi, la tenis de masă, de o jucătoare din Austria.

Vezi jocurile olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR* . Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Gimnastica românească pare că renaşte la Paris. Avem încă trei finale în faţă de la care aşteptăm medalii