Antena Meniu Search
x

Curs valutar

JO 2024. Bernadette Szocs a ratat calificarea în sferturi la simplu feminin. Era a cincea favorită a probei

Jucătoarea română de tenis de masă Bernadette Szocs a ratat calificarea în sferturile probei feminine de simplu, miercuri, la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a fost învinsă în optimi de austriaca Sofia Polcanova cu 4-0 (12-10, 11-3, 13-11, 11-9), informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 31.07.2024 , 17:11

JO 2024. Bernadette Szocs a ratat calificarea în sferturi la simplu feminin. Szocs era a cincea favorită a probei
- Profimedia

Szocs a fost a cincea favorită a probei, în timp ce Polcanova, jucătoare născută la Chişinău, a fost cap de serie numărul 15. Polcanova, care s-a impus în 36 de minute, a câştigat aurul la Europenele din 2022, atât la simplu, cât şi la dublu feminin, iar la mixt a luat bronz. La ultimele două ediţii ale concursului Europe Top-16 a jucat finala.

Pe lângă acest loc 9 la simplu, Bernadette Szocs mai are în palmares la JO 2024 un loc 5 la dublu mixt, alături de Ovidiu Ionescu. România a încheiat participarea în probele individuale din turneul de tenis de masă şi va continua în întrecerea pe echipe, la feminin, tricolorele urmând să joace contra Indiei, pe 5 august, în optimile de finală.

Vezi jocurile olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR* . Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului)

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » JO 2024. Bernadette Szocs a ratat calificarea în sferturi la simplu feminin. Era a cincea favorită a probei