Antena Meniu Search
x

Hagi explică de ce nu vrea să fie selecţioner cu Gică Popescu preşedinte!

Văzut de toată lumea ca înlocuitor al lui Victor Piţurcă în postul de selecţioner, Gică Hagi şochează. Regele a dezvăluit că nu este interesat să preia echipa naţională, cu Gică Popescu preşedinte la Federaţie! Oricum preferatul lui Popescu pentru banca naţionalei este Dan Petrescu.

"Ştiţi cum e, cumnatul să nu zică: " ăsta vrea să fieantrenor la echipa naţională". Ştiu eu ce-i în mintea lui. Nu poate să mi-o zică, eu nu zic. Aşa am zis, Domne pe mine mă scoatem din schemă. Dacă eşti tu preşedinte, cu siguranţă nu voi fi selecţioner. Postul de selecţioner nu e important în România în momentul de faţă. Postul de selecţioner înseamnă presiune enormă de azi pe mâine", a spus Hagi, în exclusivitate la GSP TV.

Hagi infirmă zvonurile potrivit cărora n-ar mai fi în cele mai bune relaţii cu Gică Popescu.

"E fostul meu coleg, îl ştiu foarte bine, ştiu de ce e capabil. El mă cunoaşte foarte bine. Lui îi place munca administrativă, mie munca tehnică. Deci niciodată eu cu Gică nu o să avem probleme. Eu am fost cu el, sunt lângă el, sunt în echipa lui şi sper ca proiectul să convingă lumea să-l aleagă. Şi apoi să fie conştient că se duce într-o muncă, nu ştie în ce se bagă", a continuat "Regele". 

Cel mai mare fotbalist român din toate timpurile este extrem de dezamăgit de modul în care tricolorii au pierdut barajul cu Grecia şi au ratat şi calificarea la Mondialul de la Rio.

"Noi am pierdut din mentalitate şi nu mai credem în noi. Decepţia cea mai mare, când am văzut că jucătorul a zis că nu avem valoare, înseamnă abandon şi abandonul înseamnă să dispăream şi eu nu vreau asta. În ultimi 10 ani, atât s-a vorbit cu nu se poate şi am ajuns aici. Nu avem aia, nu avem aia, nu putem să facem, pornim cu şansa a doua, n-au valoare, venim din lumea a treia. Cu astea, uite aici am ajuns", a încheiat Hagi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Sport » Hagi explică de ce nu vrea să fie selecţioner cu Gică Popescu preşedinte!