Antena Meniu Search
x

Halep îi ironizează pe românii care o critică: “Ei au impresia că tot ce fac e să merg la cumpărături”

Simona Halep, a patra jucătoare din circuitul WTA, s-a dezlănţuit la o conferinţă de presă organizată la Cincinnati (SUA).

Simona Halep, a patra jucătoare din circuitul WTA, s-a dezlănţuit la o conferinţă de presă organizată la Cincinnati (SUA), scrie mediafax.

Înaintea turneului Premier 5 la care are de apărat finala din 2015, Simona a abordat mai multe subiecte delicate, cum ar fi retragerea de la Jocurile Olimpice, situaţia tenisului juvenil în România sau valurile de critici care o înconjoară atunci când pierde un meci sau ia o decize controversată.

Deranjată de comentariile răutăcioase venite din ţară, constănţeanca a ţinut să răspundă printr-o declaraţie cu tentă ironică: “Românii care mă critică nu ştiu că muncesc din greu în fiecare zi, nu ştiu în ce condiţii fac antrenamentele sau că joc meciuri chiar dacă nu mă simt bine din punct de vedere fizic. Ei nu prea realizează ce se întâmplă de fapt pentru că ei nu văd ce fac. Ei doar văd meciurile şi cred că tot ce fac e să merg la cumpăraturi, ceea ce mai fac câteodată, dar nu atât de des”, a spus Simona.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Halep îi ironizează pe românii care o critică: “Ei au impresia că tot ce fac e să merg la cumpărături”