Meniu
Search
x

Ianis Hagi, testat pozitiv cu Covid-19, înaintea meciului cu Macedonia de Nord

Mijlocaşul român Ianis Hagi a fost testat pozitiv cu coronavirus, la Skopje, cu o zi înaintea partidei cu Macedonia de Nord, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial de fotbal 2022.

De Redactia Observator la 07.09.2021, 18:07

Ianis Hagi a acuzat azi uşoare dureri de cap în cantonamentul naţionalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naţionalei, iar rezultatul este pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare.  Până marţi, cu ocazia acestei acţiuni a naţionalei, Ianis efectuase cinci teste COVID, toate cu rezultat negativ.

Alţi trei jucători puşi în izolare

Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău şi Dragoş Nedelcu au efectuat şi ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toţi trei.

Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord, fiind necesar într-o astfel de situaţie un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat şi o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului.

România întâlneşte, miercuri, de la ora 21.45, în deplasare, reprezentativa Macedoniei de Nord, în etpa a VI-a a Grupei J a Cupei Mondiale din 2022.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Ianis Hagi, testat pozitiv cu Covid-19, înaintea meciului cu Macedonia de Nord