Antena Meniu Search
x

Inter Miami, prima victorie a sezonului. Messi şi Suarez, pase decisive. Will Smith a fost prezent la meci

Inter Miami a început sezonul dinliga profesionistă nord-americană de fotbal cu o victorie cu 2-0 în faţa formaţiei Real Salt Lake. Lionel Messi şi Luis Suarez au oferit fiecare câte o pasă de gol, sub privirile starului american Will Smith.

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 13:31

- Profimedia

Messi a oferit mai întâi o pasă decisivă pentru Robert Taylor (39).

Luis Suarez a pasat decisiv la al doilea gol, marcat de Diego Gomez (83).

De ce nu a jucat Messi în Hong Kong

Messi a fost recent pe prima pagină a ziarelor pentru absenţa sa de la un meci de pregătire din Hong Kong. Accidentat, el nu a jucat, provocând furia fanilor şi o chestiune de stat, când presa chineză a considerat că a avut o motivaţie politică şi că urmărea să facă rău Hong Kong-ului. "Am auzit că nu am vrut să joc din motive politice, dar dacă ar fi fost aşa, nu aş fi făcut deplasarea la Hong Kong", a explicat el în urmă cu câteva zile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Miercuri, el a jucat tot meciul, iar la pauză, în drumul spre vestiare, s-a îmbrăţişat cu actorul american Will Smith, aflat la partidă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Inter Miami, prima victorie a sezonului. Messi şi Suarez, pase decisive. Will Smith a fost prezent la meci