Antena Meniu Search
x

Video Întrecerea bolizilor în Poiana Brașov. Costel Cășuneanu pilotează un monopost unic în România

Peste 50 de piloţi participă în acest weekend în etapa finală a Trofeului Naţional Masters, de la Brașov, care va decide şi numele celor doi campioni naţionali. Mii de spectatori sunt prezenți pe Drumul Poienii pentru finala sezonului de viteză în coastă. Lupta se anunță foarte strânsă, iar traseul este cu totul inedit. 

de Redactia Observator

la 15.10.2023, 12:18

Vezi și

Este una dintre etapele de tradiție pentru automobilismul sportiv din România. Peste 50 de piloți sunt pregătiţi de start în cursa care decide campionii din 2023. Mihai Leu are dublu rol, de organizator și candidat la titlul Categoriei I. 

Unul dintre cei care luptă pentru titlul de campion la divizia dedicată monoposturilor este Costel Cășuneanu. Acesta pilotează un model unic în România. 

Costel Cășuneanu, pilot: Ne dăm tot interesul. Condiţiile sunt destul de dificile, alunecă foarte tare, Asfaltul este rece şi Poiana nu prea iartă dacă greşesti.

Simone Tempestini, printre piloții care au luat startul la raliu

Pe acelaşi subiect

Printre cei care au luat startul se află și Simone Tempestini, care a venit la Poiana Brașov din postura de câștigător pentru a opta oară a titlului de campion național absolut de raliuri, un record. 

Simone Tempestini, pilot: Suntem la Poiană, ne simţim bine, este o etapă de viteză care mereu mi-a plăcut. Braşovul este un oraş cu mare tradiţie vin mereu foarte mulţi spectatori. aşa că pentru participanţi şi noi piloţii este o mare bucurie să petreci într-un loc cu atât de mulţi pasionaţi.

Etapa se va încheia astăzi.

Turişitii care vor sa ajunga in Poiana Brasov trebuie să fie atenţi la restricţiile de circulaţie.   

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Întrecerea bolizilor în Poiana Brașov. Costel Cășuneanu pilotează un monopost unic în România