Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Irina Begu a depăşit-o pe Simona Halep în Live WTA Ranking, după calificarea în sferturi la Madrid

Jucătoarea de tenis Irina Begu s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale turneului WTA de categorie 1000 de la Madrid. Begu s-a impus în faţa rusoaicei Liudmila Samsonova, locul 18 WTA şi cap de serie 14, scor 6-4, 6-4, după ce în primul set a fost condusă cu 3-0. După ce a obţinut calificarea în sferturi la turneul de la Madrid, Irina Begu a depăşit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA în timp real.

de Redactia Observator

la 01.05.2023 , 15:21

Irina Begu a depăşit-o pe Simona Halep în Live WTA Ranking
Irina Begu a depăşit-o pe Simona Halep în Live WTA Ranking - Profimedia

Jucătoarea română de tenis Irina Begu s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.705.780 de euro, după ce a învins-o pe rusoaica Liudmila Samsonova, cu 6-4, 6-4. Irina Begu (32 ani, 35 WTA) a obţinut victoria după o oră şi 47 de minute.

Turneul de la Madrid. Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală

Begu, care nu a pierdut niciun set la actuala ediţie a turneului, a fost condusă cu 3-0 de Samsonova (24 ani, 18 WTA), dar a câştigat apoi cinci ghemuri la rând, impunându-se cu 6-4 în primul set. În actul secund, Begu a avut 2-0, apoi rusoaica a luat trei ghemuri la rând. La 4-4, Begu a făcut break, iar apoi a încheiat conturile (6-4), cu un as.

Articolul continuă după reclamă

Irina Begu şi-a asigurat un cec de 161.525 de euro şi 215 puncte WTA, iar în sferturi o va înfrunta pe învingătoarea dintre Paula Badosa (Spania/N.26) şi Maria Sakkari (Grecia/N.9).

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Irina Begu a depăşit-o pe Simona Halep în Live WTA Ranking

După ce a obţinut calificarea în sferturi la turneul de la Madrid, Irina Begu a depăşit-o pe Simona Halep în clasamentul WTA în timp real, relatează news.ro. Begu este acum pe locul 27, cu 1443 puncte, în timp ce Halep, care nu a mai jucat de mai multe luni din cauza suspendării pentru dopaj, este pe 29, cu 1350 puncte.

Cea mai bună clasare din carieră a Irinei Begu a fost locul 22, în 2016. Clasamentul oficial WTA va fi publicat lunea viitoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Sport » Irina Begu a depăşit-o pe Simona Halep în Live WTA Ranking, după calificarea în sferturi la Madrid