Antena Meniu Search
x

Ironia lui Mesut Ozil după ce Leonardo DiCaprio a spus că nu a auzit de Arsenal: "Clubul are peste 25 de ani, de ce să ştie?"

Mesut Ozil, fostul internaţional german (92 de selecţii - 23 de goluri), s-a retras din activitate, dar încă urmăreşte îndeaproape ultimele noutăţi din fotbal. El l-a criticat pe actorul Leonardo DiCaprio, care a afirmat că nu a auzit de fosta echipă al lui Ozil, Arsenal Londra.

de Redactia Observator

la 17.12.2023, 15:47

Ironia lui Mesut Ozil după ce Leonardo Di Caprio a spus că nu a auzit de Arsenal
Ironia lui Mesut Ozil după ce Leonardo Di Caprio a spus că nu a auzit de Arsenal - Profimedia

Leonardo DiCaprio, starul din "Titanic" şi "Lupul de pe Wall Street", nu este un fan al fotbalului. Atât de mare este lipsa lui de cunoştinţe încât nici măcar nu ştie ce este Arsenal, după cum a relatat Film Updates pe contul său de X ("Ce este Arsenal?"), iar Özil nu a ratat ocazia de a răspunde starului de la Hollywood.

Leonardo DiCaprio, atacat de Ozil

"Arsenal Football Club are peste 25 de ani... Aşa că de ce ar trebui să ştie?", a scris Mesut Özil pe reţeaua de socializare, referire la cuceririle feminine ale actorului în vârstă de 49 de ani, care sunt adesea (mult) mai tinere decât el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Ironia lui Mesut Ozil după ce Leonardo DiCaprio a spus că nu a auzit de Arsenal: "Clubul are peste 25 de ani, de ce să ştie?"