Antena Meniu Search
x

Islandezii se consideră dezavantajați : "Eram la Euro dacă jucam acum împotriva României"

Amânarea barajului pentru prezența la Campionatul European nu le-a picat deloc bine islandezilor. Adversarii tricolorilor se consideră dezavantajați de hotărârea de a se amâna meciul pentru data de 4 iunie.

de Iulian Focșăneanu

la 20.03.2020, 16:32

Alfred Finnbogason
Islandezii, nemulțumiți de amânarea barajului cu România - Profimediaimages
  • Islandezii, nemulțumiți că vor juca abia în luna iunie cu România
  • Alfred Finnbogason este convins că tricolorii nu aveau nicio șansă
  • Stadionul din Reykjavik va găzdui confruntarea din barajul pentru Campionatul European

Amânarea barajului pentru prezența la Campionatul European nu le-a picat deloc bine islandezilor. Adversarii tricolorilor se consideră dezavantajați de hotărârea de a se amâna meciul pentru data de 4 iunie. Cel mai vocal contestatar a fost chiar unul dintre cei mai buni marcatori ai nordicilor, Alfred Finnbogason.

Atacantul care evoluează în Bundesliga, pentru Augsburg, a avut o declarație prin care i-a luat peste picior pe români. Finnbogason este sigur că Islanda nu ar fi avut cum să fie învinsă de selecționata lui Mirel Rădoi.

Islandezii, nemulțumiți de amânarea barajului cu România

Jucătorii din naționala Islandei sunt convinși că, dacă ar fi jucat săptămâna viitoare împotriva tricolorilor, s-ar fi calificat fără probleme în finala barajului pentru Campionatul European. Decizia luată de UEFA, din cauza pandemiei de coronavirus, le-a dat planurile peste cap.

Pe acelaşi subiect

"Am încredere deplină că, dacă am fi întâlnit acum România, ne-am fi calificat la Euro. Avem o mare dorință de a ne califica, pentru a treia oară la rând, la turneul final. Acum erau câțiva jucători accidentați, dar nu știm care va fi situația în luna iunie. Poate atunci va fi mai rău decât acum", a declarat Alfred Finnbogason pentru Visir.

Pentru islandezi ar fi putut fi primul meci jucat, pe teren propriu, în luna martie. Conducătorii Federației au investit o sumă importantă pentru ca terenul de joc să se prezinte în cele mai bune condiții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă turneul final a fost amânat cu un an, disputa tricolorilor cu nordicii va avea loc la vară. Confruntarea de la Reykjavik, programată inițial pe 26 martie, se va juca pe 4 iunie. Oficialii UEFA au precizat că datele pot suferi modificări în cazul în care pandemia de coronavirus nu va fi combătută până atunci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Islandezii se consideră dezavantajați : "Eram la Euro dacă jucam acum împotriva României"