Antena Meniu Search
x

Ivan Patzaichin, o poveste de iubire unică. “Eu tot pe Ivan l-aș alege!”, mărturisea Georgiana, soţia sa

Ivan Patzaichin, unul dintre cei mai mari campioni pe care i-a avut România, a murit. Însă în urma sa, sportivul nu lasă doar o istorie, dar şi o poveste de iubire unică.

de Redactia Observator

la 05.09.2021, 13:51

Ivan Patzaichin, o poveste de iubire unică. “Eu tot pe Ivan l-aș alege!”, mărturisea Georgiana, soţia sa - femeide10

Într-un interviu din urmă cu câţiva ani, Georgiana, soţia artistului, a mărturisit că dacă ar fi să aleagă din nou, tot pe marele campion l-ar alege. Au trăit o poveste frumoasă de iubire şi  unică. 

"Nu știu alții cum sunt, dar eu nu contenesc să mă minunez și să mă întreb ce-am făcut să merit binecuvântarea de a sărbători nunta de rubin, adică 40 de ani de căsătorie, alături de Ivan. (...) Cererea în căsătorie s-a produs la fel de fulgerător, neașteptat și simplu. Am decis să petrecem revelionul împreună cu prietenii mei din Ploiești, acasă la regretatul și minunatul actor Zephi Alșeck, a cărui fiică este una dintre prietenele mele. Și atunci ca și-acum, i-a cucerit pe toți cu timiditatea lui, cu aerul lui de adolescent fâstâcit, prins cu lecția neînvățată, ori de câte ori trebuie să vorbească despre sine. Era revelionul 1976, anul Jocurilor Olimpice de la Montreal pentru care se pregătise temeinic timp de 4 ani. La miezul nopții, când am ciocnit cupele cu șampanie, mi-a mărturisit că dorința lui cea mai mare este să ne căsătorim. „Ce-mi răspunzi?”- m-a întrebat el, gâtuit de emoții. Crezând că este o glumă, i-am răspuns că nu am nimic împotrivă. „Bine, ține minte ce ai răspuns!” Ne-am căsătorit pe 14 februarie, pentru că pe Ivan îl aștepta un an extrem de greu, cu obiective clare și ambițioase care puteau fi atinse mai lesne în doi", a mărturisit Georgiana pentru femeide10.ro

"Tot pe el l-aş alege!"

Pusă să îi transmită un mesaj personal, Georgiana a mărturisit: "Pot să afirm că, de-ar fi să mai trăiesc o viață, tot pe el l-aș alege! Și încă ceva: „Pentru felu’-n care-mi spui te iubesc!, Plin de simplitate,Pentru aceste toate daruri minunate, Îți mulțumesc!”.

La rândul său, fostul canoist recunoştea: "Despre prima întâlnire cu cea care avea să-i devină soție pe viață, legendarul canoist povestea: „De când am văzut-o prima dată, n-am mai avut liniște. M-am interesat pe la colegele ei și, cu chiu cu vai, prin intermediari, am invitat-o la o cafea de ziua mea, pe 26 noiembrie. A fost de ajuns. Anul următor, în februarie, eram deja căsătoriţi! A fost, cred eu, dragoste la prima vedere”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Ivan Patzaichin, o poveste de iubire unică. “Eu tot pe Ivan l-aș alege!”, mărturisea Georgiana, soţia sa