Antena Meniu Search
x

Curs valutar

JO 2024. Cătălin Chirilă a stabilit un nou record olimpic şi s-a calificat direct în semifinalele probei de canoe simplu 1000 m

Cătălin Chirilă s-a calificat, miercuri, în semifinalele probei de canoe simplu 1000 m la Jocurile Olimpice de la Paris, stabilind şii un record olimpic.

de Redactia Observator

la 07.08.2024 , 15:32

Chirilă a concurat în seria a treia şi a fost cronometrat cu timpul 3:44.75, terminând primul în serie, detaşat, şi stabilind recordul olimpic al probei. Pe locul doi s-a clasat francezul Adrien Bart, cu timpul 3:46.93.

Primii doi s-au calificat în semifinale, iar restul merg în sferturile de finală.

Sferturile de finală au loc tot miercuri, de la ora 15.40. Semifinalele sunt programate vineri, la ora 12.30, iar finala va avea loc tot vineri, de la ora 14.40.

Articolul continuă după reclamă

Vezi jocurile olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR* . Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Sport » JO 2024. Cătălin Chirilă a stabilit un nou record olimpic şi s-a calificat direct în semifinalele probei de canoe simplu 1000 m