Antena Meniu Search
x

Curs valutar

JO 2024. Înotătoarea slovacă Tamara Potocka a leșinat după ce a încheiat proba de 200 metri mixt

Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Înotătoarea de origine slovacă - Tamara Potocka - a leșinat vineri în urma probei feminine de 200 de metri mixt individual. Sportiva slovacă în vârstă de 21 de ani a fost văzută cu o mască de oxigen în timp ce era scoasă din bazin pe o targă.

de Redactia Observator

la 02.08.2024 , 15:39

Potocka terminase pe locul șapte în a treia manșă a probei, în sesiunea de dimineață de la Arena La Defense din Nanterre, Paris. Managerul media al locului de desfășurare a confirmat că Potocka era conștientă și sub evaluare medicală, a raportat agenția de știri Reuters.

Incident la Jocurile Olimpie de la Paris 2024

Potocka s-a prăbușit după ce a ieșit din apă și a fost imediat înconjurată de un grup de asistenți medicali, potrivit Mediafax. Înotătoarea în vârstă de 21 de ani, care tocmai îşi încheiase seria cu al 23-lea timp din calificări, a căzut la ieşirea din bazin. Asistată rapid de serviciile de urgenţă, ea a fost evacuată pe o targă şi plasată sub asistenţă respiratorie. Nu este clar dacă a fost resuscitată.

Articolul continuă după reclamă

"Ea este conştientă, dar aşteptăm informaţii medicale suplimentare", au declarat organizatorii pentru AFP, adăugând că Potocka este îngrijită de echipele medicale. Următoarea manşă a fost amânată uşor pentru a da timp echipei medicale să se ocupe de înotătoare.

Paris 2024 marchează debutul ei olimpic. Timpul ei de două minute și 14,20 secunde nu a fost suficient de rapid pentru a avansa în semifinalele probei, eliminând-o din competiție.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » JO 2024. Înotătoarea slovacă Tamara Potocka a leșinat după ce a încheiat proba de 200 metri mixt