Antena Meniu Search
x

Curs valutar

JO 2024: Kriszta Incze primește încă o șansă la medalia de bronz. Românca va lupta în recalificări

Sportiva Kriszta Incze va evolua în recalificările categoriei 62 kg din cadrul competiţiei olimpice de lupte de la Paris, adversara care a învins-o în optimi calificându-se în finală.

de Redactia Observator

la 09.08.2024 , 21:58

Kriszta Incze Kriszta Incze - Profimedia

Învinsă în primul tur la Jocurile Olimpice, luptătoarea română Kriszta Incze a aflat vineri seara că mai are o șansă la o medalie de bronz, după ce japoneza Motoki Sakura s-a calificat în finala categoriei 62 kg, lupte libere feminin.

Motoki Sakura și-a învins toate cele adversare până în finală, inclusiv pe norvegiana Grace Jacob Bullen, în semifinală, acestea având acum oportunitatea de a lupta pentru un loc pe treapta a treia a podiumului.

Incze o va întâlni sâmbătă în recalificări pe pe canadiana de origine mexicană Ana Paula Godinez Gonzalez, a doua luptătoare învinsă de japoneză. În cazul în care va câștiga, românca va lupta direct pentru medalia de bronz cu sportiva norvegiană, tot sâmbătă.

Articolul continuă după reclamă

Vezi Jocurile Olimpice de la Paris în AntenaPLAY pe canalele TVR* . Cu AntenaPLAY ai acces la canalele must carry, posturile Antena, dar și canale exclusive. Peste 70 de canale sunt disponibile acum. (*program retransmis în temeiul Legii audiovizualului).

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Sport » JO 2024: Kriszta Incze primește încă o șansă la medalia de bronz. Românca va lupta în recalificări