Antena Meniu Search
x

Foto Leo Messi, după meciul cu numărul 1.000 din carieră: "Nici nu ştiam. Am trăit emoţii incredibile"

Argentinianul Lionel Messi a declarat că a trăit emoţii incredibile la meciul cu Australia şi este bucuros că a putut sărbători alături de fani partida 1.000 din carieră, la Cupa Mondială din Qatar. "Am aflat că este al 1.000-lea joc al meu, nu ştiam. Profit de aceste momente, trăiesc din plin tot ceea ce trecem şi mă bucur foarte mult că am făcut acest mic pas mai aproape de scopul nostru", a declarat Messi la finalul meciului. 

de Redactia Observator

la 04.12.2022, 11:38

Leo Messi, după meciul cu numărul 1.000 din carieră: "Nici nu ştiam. Am trăit emoţii incredibile"
Leo Messi, după meciul cu numărul 1.000 din carieră: "Nici nu ştiam. Am trăit emoţii incredibile" - Profimedia Images

"Am aflat că este al 1.000-lea joc al meu, nu ştiam. Profit de aceste momente, trăiesc din plin tot ceea ce trecem şi mă bucur foarte mult că am făcut acest mic pas mai aproape de scopul nostru. A fost un meci foarte greu şi ştiam asta.

Jucasem cu doar trei zile mai devreme şi nu prea aveam timp să ne odihnim. Am fost puţin îngrijoraţi de asta, dar am rezistat, chiar dacă am suferit la final. Acum, ne aşteaptă un nou meci complicat. Vor încerca să nu ne lase mingea. Dar este Cupa Mondială, meciurile vor deveni din ce în ce mai grele", a spus Messi, la finalul partidei cu Australia.

Messi le mulţumeşte fanilor Argentinei

El a vorbit şi despre fanii Argentinei din Qatar: "Sunt emoţii incredibile să poţi împărtăşi această fericire cu ei. Sunt acolo pentru fiecare meci, ne încurajează tot timpul şi ştim că şi cei din Argentina sunt alături de noi, chiar dacă nu au putut veni cu toţii.

Atmosfera a fost superbă, simţim dragostea pentru echipă. Aveam doar trei zile de odihnă, dar eram foarte entuziasmaţi să cântăm în faţa unui astfel de public, pentru că ne dau energie. Este incredibil".

Echipa naţională a Argentinei a învins, sâmbătă, naţionala Australiei, scor 2-1, în optimile Cupei Mondiale de fotbal. În sferturi, Argentina va întâlni Ţările de Jos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Leo Messi, după meciul cu numărul 1.000 din carieră: "Nici nu ştiam. Am trăit emoţii incredibile"