Antena Meniu Search
x

Luka Jovic nu a respectat carantina și riscă să ajungă la închisoare. Cum se apără atacantul lui Real Madrid

Luka Jovic a fugit din Spania, care este lovită din plin de pandemia de coronavirus, și s-a întors în țara natală. Atacantul lui Real Madrid nu a respectat carantina nici măcar în Serbia și a intrat în vizorul autorităților.

de Iulian Focșăneanu

la 20.03.2020, 17:52

Luka Jovic Real Madrid
Luka Jovic riscă să ajungă la închisoare în Serbia - Captură Instagram
  • Luka Jovic este investigat de autoritățile din Serbia
  • Atacantul lui Real Madrid riscă până la 3 ani de închisoare pentru că nu a respectat carantina
  • Internaționalul sârb a dezvăluit că a ieșit din casă pentru că nu a primit instrucțiuni precise

Luka Jovic a fugit din Spania, care este lovită din plin de pandemia de coronavirus, și s-a întors în țara natală. Atacantul lui Real Madrid nu a respectat carantina nici măcar în Serbia și a intrat în vizorul autorităților. 

Văzut pe străzile din Belgrad, Jovic poate suporta consecințe grave. Riscă chiar să ajungă după gratii. Jucătorul de 22 de ani nu a stat mult pe gânduri și a reacționat pe instagram.

Luka Jovic riscă să ajungă la închisoare în Serbia

Sunt probleme mari pentru Luka Jovic, care va fi subiectul unei anchete. Fotbalistul lui Real Madrid nu a stat izolat la domiciliu și riscă o amendă sau până la trei ani de închisoare. Totul după ce a părăsit carantina din Spania și a ajuns în Serbia. 

Pe acelaşi subiect

Pentru că venea dintr-o zonă de risc, era obligat să stea 28 de zile în izolare. Nu a făcut-o. Criticat dur chiar și de prim-ministrul țării, Jovic s-a apărat pe rețelele de socializare. 

"În Madrid am fost testat negativ la Covid-19, așa că am ales să vin în Serbia pentru a ajuta acest popor și a fi alături de familie. Am primit acceptul clubului. După ce am ajuns, am fost testat din nou și rezultatul a fost același. Îmi pare foarte rău că unii oameni nu și-au făcut munca în mod profesionist și nu mi-au dat instrucțiuni precise despre cum trebuie să stau în izolare", a reacționat vârful grupării blanco pe Instagram.

Luka Jovic a fost cumpărat de Real Madrid de la Frankfurt, în vara anului trecut, pentru 60 de milioane de euro. Internaționalul sârb a înscris numai două goluri în cele 24 de meciuri oficiale pentru galactici.

Toți jucătorii Realului ar fi trebuit să fie în autoizolare, după ce un baschetbalist al clubului, Trey Thompkins, a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Meciurile din La Liga au fost suspendate pentru două săptămâni, dar este de așteptat ca perioada să fie prelungită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Sport » Luka Jovic nu a respectat carantina și riscă să ajungă la închisoare. Cum se apără atacantul lui Real Madrid