Antena Meniu Search
x

Vedetele lui PSG au fugit de coronavirus! Unde "se ascund" Neymar, Cavani și Thiago Silva

Pandemia de coronavirus i-a speriat pe cei mai valoroși jucători de la PSG. Neymar și Thiago Silva au plecat în Brazilia, în timp ce Edinson Cavani "s-a refugiat" în Uruguay.

de Silviu Vișan

la 20.03.2020, 10:50

Neymar, în tribune
Neymar, în tribune - Hepta via Abaca Press / Baratoux Loic/ABACA
  • Neymar, Thiago Silva și Edinson Cavani au plecat în țările lor natale
  • Thiago Silva a intrat în carantină după ce a ajuns în Brazilia
  • Țările din America de Sud au fost afectate mai puțin de coronavirus

Pandemia de coronavirus i-a speriat pe cei mai valoroși jucători de la PSG. Neymar și Thiago Silva au plecat în Brazilia, în timp ce Edinson Cavani "s-a refugiat" în Uruguay.

În America de Sud, situația nu este atât de gravă precum în Europa. Brazilienii au înregistrat totuși 647 de cazuri de infectare cu COVID-19 și șapte decese. În Uruguay sunt 94 de cazuri, 15 depistate în ultimele 24 de ore. Jucătorii lui PSG au preferat totuși să părăsească Franța, țară în care situația este extrem de îngrijorătoare, cu aproape 11.000 de cazuri și 372 de morți. 

Thiago Silva, semnal de alarmă legat de pericolul coronavirus

Thiago Silva a explicat motivele pentru care a decis să se întoarcă la Rio de Janeiro și i-a pus în alertă pe brazilieni.

"Am ajuns miercuri, după un zbor liniștit și am intrat direct în carantină. Situația nu este deloc ușoară pentru nimeni. S-au luat măsuri de izolare în întreaga lume și trebuie să știți că nu suntem în vacanță. Este un moment de reflecție pentru toată lumea, cu toții suntem speriați de ceea ce se întâmplă în acest moment. În Brazilia, încă mai este timp și sper că situația nu va deveni la fel de gravă ca în Europa. Sper ca plajele să se golească, să stați cu toții acasă și să așteptați ca lucrurile să revină la normal.", a declarat Thiago Silva în timpul unei intervenții la postul brazilian SporTV. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Vedetele lui PSG au fugit de coronavirus! Unde "se ascund" Neymar, Cavani și Thiago Silva