Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Maratonul Bucureşti a fost câştigat de un atlet din Macedonia de Nord

Ivan Siuris din Macedonia a câştigat, duminică, Maratonul Bucureşti, el fiind urmat de Alexandru Ilie Corneschi din România şi de Ognjen Stojanovici din Serbia.

de Redactia Observator

la 31.10.2021 , 14:44

Maratonul Bucureşti octombrie 2021
Maratonul Bucureşti a avut loc în acest weekend - Shutterstock - foto ilustrativ

Câştigătorul a înregistrat timpul de două ore, 16 minute şi 35 de secunde. Sportivul român a fost cronometrat cu două ore 16 minute şi 49 de secunde, iar atletul sârb, cu două ore, 25 de minute şi 18 secunde, scrie News.ro.

Proba feminină a fost câştigată de Adelina Paulina Bălţoi, cu două ore, 47 de minute şi 25 de seunde. Ionela Ecaterina Puia a fost a doua, cu două ore, 53 de minute şi 44 de secunde, iar Anca Diana Istrate, a treia, cu două ore, 55 de minute şi zece secunde.

Rezultatele probei de semimaraton

Articolul continuă după reclamă

În proba de semimaraton, s-a impus Maxim Răileanu, cu o oră, şase minute şi cinci secunde. Pe locurile 2 şi 3 s-au clasat în ordine Robert Necula, cu o oră, opt minute şi 57 de secunde, şi Alexei Camenscic, tot din Macedonia de Nord, cu o oră, 14 minute şi 25 de secunde.

Diana Sinic a câştigat semimaratonul feminin, cu 1h25:42. Diana Panţa şi Maria Magdalena Veliscu au completat podiumul, cu 1h27:31, respectiv 1h28:00.

Maratonul Bucureşti s-a desfăşurat, în acest weekend, fără spectatori, din cauza restricţiilor legate de pandemia de coronavirus. La curse au putut participa sportivi vaccinaţi şi cei care au trecut prin boală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Sport » Maratonul Bucureşti a fost câştigat de un atlet din Macedonia de Nord