Antena Meniu Search
x

Mărturisire tulburătoare făcută de Simona Halep la împlinirea a 26 de ani: "Simţeam că mor în fiecare zi"

Simona Halep a oferit în ceas aniversar, un interviu special pentru Forbes, în care a dezvăluit cât de mult a suferit după înfrângerea din acest an din finala d

Simona Halep - FOTO: Hepta

Simona Halep a povestit, într-un interviu acordat publicației Forbes, cât de mult a fost afectată de finala pierdută în acest sezon la Roland Garros, dar și despre planurile pe care le are pentru viitorul carierei sale.

Întrebată ce crede că are nevoie pentru a câștiga o finală de Grand Slam, după ce pierdută la Roland Garros, în fața Jelenei Ostapenko, Halep a spus: "La Open-ul francez am simţit că am fost foarte aproape, dar nu am reuşit să câştig. După finală, m-am întâlnit cu Kim Clijsters şi mi-a spus că ea a pierdut patru finale de Grand Slam înainte să o câştige pe prima. Poate mai am nevoie de timp, de experienţă. Simt că voi avea suficient timp la dispoziţie dacă voi munci din greu, astfel devenind mai bună. Am avut acea înfrângere în minte mult timp, simţeam că mor în fiecare zi. Dar acum mă gândesc la ea într-un mod pozitiv. Nu am pierdut finalele, am jucat finalele, aşa iau lucrurile pe de-a întregul".

Sportiva ştie şi la ce trebuie să lucreze pentru a-şi îmbunătăţi jocul.

"Nu este ceva ce pot specifica, însă trebuie să am lovituri mai puternice. Trebuie să am un forehand mai puternic, iar serviciile sigur trebuie să fie mai bune. Mă deplasez bine, mă simt sănătoasă, nu am accidentări, aşa că sunt gata să lucrez. Pot spune şi că este destul de dificil acum pentru că este sfârşitul anului şi mă simt puţin epuizată mental. Dar sunt ok, simt că pot juca înca trei turnee şi apoi, gata", a spus jucătoarea română.

Referitor la includerea lui Andrei Pavel în echipa sa de antrenori, Halep a precizat: "L-am chemat pentru că are experiență. Cunoaște tenisului, la fel ca Darren Cahill, dar este mai tânăr și cunoaște acest tenis mai bine. Iar faptul că este român și că l-am apreciat tot timpul a fost, de asemenea, important. Cred că se integrează foarte bine în echipa mea. Mă simt bine cu el pe teren și la antrenamente”.

Simona Halep a împlinit 26 de ani miercuri, ea sărbătorindu-și ziua în China, unde a participat în această săptămână la turneul de la Wuhan şi va evolua, începând de luni, la cel de la Beijing.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Sport » Mărturisire tulburătoare făcută de Simona Halep la împlinirea a 26 de ani: "Simţeam că mor în fiecare zi"