Antena Meniu Search
x

Meciul Atletico Madrid - Chelsea se joacă la București, pe Arena Națională, de la ora 22:00

Federația Română de Fotbal informează că gazdele jocului Atletico Madrid - Chelsea, împreună cu UEFA au decis, cu aprobarea autorităților din țara noastră și cu sprijinul FRF, ca partida să fie mutată pe Arena Națională din București.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.02.2021, 12:57

Atletico Madrid întâlnește Chelsea, la București, pe Arena Națională - Profimedia

Atletico Madrid întâlnește Chelsea la București

Măsura vine ca urmare a restricțiilor impuse delegației din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei. Meciul din manșa tur a optimilor Ligii Campionilor este programat marți, 23 februarie 2021, de la ora 22:00, și se va disputa fără spectatori.

FRF: "Arena Națională, 54.000 de locuri, a fost selectată pentru a găzdui acest joc fiind deja inclusă în circuitul UEFA EURO 2020 care va începe peste 4 luni. Pe acest stadion se vor disputa patru partide de la EURO, trei din grupa C și o optime de finală. De asemenea, Arena va găzdui jocuri la Campionatul European U21 din 2023. În 2012, pe stadionul din Capitală a fost organizată finala Europa League, câștigată de Atletico Madrid în fața lui Athletic Bilbao"

La Arena Națională a fost deja formată echipa de organizare ”EURO 2020 la București” care, împreună cu departamentul Evenimente FRF, va sprijini UEFA pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a evenimentului din Liga Campionilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Meciul Atletico Madrid - Chelsea se joacă la București, pe Arena Națională, de la ora 22:00