Antena Meniu Search
x

Mike Tyson, în formă și la 53 de ani! Antrenamente inedite în carantină

Mike Tyson nu și-a pierdut agilitatea, chiar dacă a ajuns la 53 de ani. Aflat în izolare în locuința sa din Las Vegas, fostul campion mondial al greilor a găsit o modalitate inedită de a se antrena.

de Silviu Vișan

la 23.03.2020, 17:41

Mike Tyson în timpul unui interviu
Mike Tyson se antrenează în izolare - Zuma Press / Clinton Wallace via Hepta
  • Mike Tyson se menține în formă, chiar și în perioada de izolare
  • Mike Tyson s-a antrenat alături de câinele său, Mars
  • Filmulețul a apărut pe pagina de socializare a patrupedului

Mike Tyson nu și-a pierdut agilitatea, chiar dacă a ajuns la 53 de ani. Aflat în izolare în locuința sa din Las Vegas, fostul campion mondial al greilor a găsit o modalitate inedită de a se antrena

Îmbrăcat într-un tricou alb și pantaloni scurți, Mike Tyson a exersat câteva lovituri în fața câinelui său, Mars. "Hai, vino Mars! Vrei câțiva pumni?", i-a spus fostul pugilsit patrupedului, care s-a speriat inițial de stăpânul său. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mike Tyson își face câinele celebru

Filmulețul nu a apărut pe contul de Instagram al lui Mike Tyson, ci pe cel al câinelui său. Mars Tyson a adunat în interval de câteva ore peste 6.000 de urmăritori. "Este cel mai bun prieten al meu și cel mai fioros câine de pe planetă", l-a descris Mike Tyson pe micuțul Mars.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Mike Tyson, în formă și la 53 de ani! Antrenamente inedite în carantină