Antena Meniu Search
x

Video Mircea Rednic a făcut infarct în timpul partidei dintre UTA Arad și FCSB. Echipa sa câștiga cu 2-1

Antrenorul UTA Arad Mircea Rednic a suferit un infarct chiar în timpul partidei pe care echipa antrenată de el o câștiga în fața FCSB cu 2-1. Acesta a fost operat de urgență și i s-a montat un stent. 

de Redactia Observator

la 30.08.2023, 19:41

Vezi și

Vestea a fost confirmată de echipa sa pe pagina de Facebook. "Multă sănătate, Mircea Rednic! În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic.

Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile. Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!"

Mircea Rednic, declarații imediat după meci

Deși nu s-a simțit bine din timpul partidei, Mirecea Rednic s-a declarat foarte fericit pentru partida câștigată de echipa sa. ”E fericire mare. Așteptam victoria asta, mai ales că vine după o perioadă mai grea. Ne-am pornit mai greu, am pierdut multe puncte pe greșelile noastre. Am început prost, dar mi-a plăcut reacția echipei. Am avut situații, am pus presiune pe apărarea lor, știam că e punctul lor vulnerabil, a venit și golul, apoi am gestionat bine. La atmosfera care a fost, n-ai cum să nu reacționezi, incredibil a fost. Le mulțumesc suporterilor, că era un moment, așa, cu tensiune în oraș", declara imediat după meci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Mircea Rednic a făcut infarct în timpul partidei dintre UTA Arad și FCSB. Echipa sa câștiga cu 2-1