Meniu
Search
x

Moment emoționant la Wimbledon. Spectatorii au aplaudat-o în picioare pe cercetătoarea care a contribuit la dezvoltarea serului AstraZeneca

Momente emoționante la Wimbledon. Medicii și cercetătorii din prima linie în lupta împotriva coronaviruslui au fost aplaudați de spectatori, înaintea primului meci.

De Redactia Observator la 29.06.2021, 13:38

Drept recompensă pentru eforturile depuse în lupta cu pandemia, organizatorii turneului de la Wimbledon le-au oferit cadrelor medicale și specialiștilor în Sănătate invitații la primul meci din cadrul competiției. 

Printre cei care au dat curs invitației s-a numărat și cercetătoarea Sarah Gilbert, care a contribuit la dezvoltarea vaccinului AstraZeneca, scrie Daily Mail. După ce crainicul a prezentat-o, spectatorii prezenţi în tribune au aplaudat-o în picioare.

Timp de zeci de secunde, publicul a aplaudat-o pe Sarah, care a fost emoționată până la lacrimi pentru căldura cu care a fost întâmpinată. Astfe, britanicii au dorit să-I mulțumească pentru efortul depus în oprirea pandemiei prind ezvoltarea serului AstraZeneca. 

La eveniment a fost prezentă și fiica veteranului Tom Moore, britanicul în vârstă de 100 de ani care a strâns donaţii de 40 de milioane de dolari pentru medicii care se luptau cu coronavirusul. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Moment emoționant la Wimbledon. Spectatorii au aplaudat-o în picioare pe cercetătoarea care a contribuit la dezvoltarea serului AstraZeneca