Antena Meniu Search
x
LIVE

Moment istoric în gimnastică. Simone Biles a devenit prima sportivă care a realizat o săritură Iurcenko dublu echer

Americanca Simone Biles (26 de ani) şi-a marcat, duminică,la Campionatele Mondiale de la Antwerp, revenirea pe scena mondială devenind prima sportivă care a finalizat cu succes o săritură dublă Iurcenko, a 5-a ca dificultate care îi va purta numele.

De Redactia Observator la 02.10.2023, 11:07
Moment istoric în gimnastică. Simone Biles a devenit prima sportivă care a realizat o săritură Iurcenko dublu echer
Moment istoric în gimnastică. Simone Biles a devenit prima sportivă care a realizat o săritură Iurcenko dublu echer - Profimedia Images

La 26 de ani, Simone Biles rămâne superstarul sportului ei. Duminică, americanca a profitat de calificările mondiale pentru a realiza o săritură Iurcenko, dublu echer.

 

După ce a poziţionat trambulina, antrenorul ei Laurent Landi s-a apropiat de ea la capătul pistei pentru a o întreba dacă vrea să stea lângă saltea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Încuviinţarea lui Biles nu a lăsat nicio urmă de îndoială: Ea a pretins acea protecţie, chiar dacă aceasta însemna că va avea o penalizare de 0,5 puncte la scorul final.

La final, ea a obţinut un punctaj uriaş 15.266, apoi 14.633 pentru o medie de 14.949 de puncte. Este al cincilea element în gimnastica artistică feminină reuşit în premieră de Simone Biles.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Moment istoric în gimnastică. Simone Biles a devenit prima sportivă care a realizat o săritură Iurcenko dublu echer