Antena Meniu Search
x

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au fost învinse în primul tur la US Open, la dublu

Perechea Monica Niculescu/Gabriela Ruse a fost învinsă, noaptrea trecută, în primul tur al probei de dublu de la turneul de grand slam US Open.

de Redactia Observator

la 02.09.2022, 07:40

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse
Monica Niculescu şi Gabriela Ruse - Getty Images; Profimedia Images

Niculescu şi Ruse au fost învinse de echipa Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova (Cehia), cap de serie numărul 3, scor 6-3, 1-6, 6-3, în două ore şi zece minute.

În runda următoare, cele două sportive din Cehia vor întâlni perechea Ana Bogdan/Sabrina Santamaria (România/SUA). Echipele calificate în turul doi îşi asigură un premiu de 35.800 de dolari. Perechile eliminate în primul tur primesc câte 21.300 de dolari.

Irina Begu a fost eliminată în turul doi la US Open

Irina Begu a fost învinsă de jucătoarea din China Yue Yuan, locul 142 WTA, scor 6-3, 7-6 (6), într-o oră şi 49 de minute. Joi a ratat calificarea în turul trei şi Sorana Cîrstea, locul 37 WTA, care a fost învinsă de favorita 13, Belinda Bencic (Elveţia, 13 WTA), scor 3-6, 7-5, 6-2. Cîrstea a condus cu 5-3 în setul doi. Meciul a durat două ore şi 27 de minute.

România a rămas fără reprezentante pe tabloul principal de simplu: Simona Halep şi Jaqueline Cristian au fost eliminate în primul tur, iar Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Gabriela Ruse nu au trecut de turul doi. Premiul pentru participarea în turul doi este de 121.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Sport » Monica Niculescu şi Gabriela Ruse au fost învinse în primul tur la US Open, la dublu