Antena Meniu Search
x

Multescu avea nevoie de fundas lateral, dar a primit un fundas central

Avea nevoie de fundas lateral si i-au adus fundas central. Multescu ii roaga pe sefi sa-l asculte! Negoita a transferat un francez care nu a luat niciun cartonas rosu in ultimul an

Vezi și

Unde dai si unde crapa! Multescu avea nevoie de fundas lateral si s-a ales cu fundas central. "E bun si asta, decat deloc!", le-a spus Multescu sefilor. Negoita i-a adus un baiat bun lui Multescu. Thicot n-a luat niciun cartonas rosu un an de zile!. “Un jucator cu experienta, un jucator foarte stapan pe el. E un jucator riguros, un jucator exact, care ne poate ajuta, mai ales ca joaca si stopper, si mijlocas defensiv”, l-a laudat Multescu.

Negoita si Anghelache i-au recomandat lui Multescu sa vorbeasca mai putin, dar Smurd-ul porneste girofarul. Tot nu are jucatorii care-i trebuie! Multescu sta cu inima stransa la fiecare meci de teama accidentarilor. “Niciodata nu pot sa fiu multumit. Si Barcelona tot mai vrea jucatori. Mai binele e dusmanul binelului. Vrei si mai mult? Real Madrid la fel. Sigur, eu nu-mi permit acest lucru. Numai ca mai e un post neacoperit numeric, fundas lateral. Avem doi fundasi laterali pentru doua posturi”, a incheiat Multescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Multescu avea nevoie de fundas lateral, dar a primit un fundas central